Damlex Realty

Квартира 4 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - Центр, Квартири в Барселоні

1 875 000 €
Ціна
4
Спалений
3
Ванних
218 m2
Площа
#72497
ID
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - Центр
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Вбудовані шафи, Балкон, Паркет, Вид на місто, Поруч із громадським транспортом, Відремонтований, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - Центр

Район Ешампле - це місце, де сконцентровані основні шедеври відомого Антоніо Гауді та величні будівлі в стилі модерн. Він виник у 19 столітті, коли промисловий бум охопив каталонську столицю, і стало неможливо жити в межах Старого міста. Квартал був створений "з нуля" і поклав початок подальшому прямокутному плануванню столиці. Його відмінна особливість - широкі бульвари, площі з фонтанами та зелені внутрішні дворики.

Основне багатство району - величні творіння Гауді (будинки Бальо та Міла, собор Саграда Фамілія, особняки Морера та Аматльєр) та Тріумфальна Арка, яка служила парадним входом Всесвітньої виставки 1888 року. Тут також розташовані основні торгові проспекти міста - Пасео де Грасія з модними бутіками всесвітньо відомих брендів та Рамбла Каталунья з невеликими магазинами іспанських брендів.

По верхній межі району проходить головна транспортна артерія міста - проспект Діагональ. Це вулиця, на якій розташовані офіси найзначущіших в бізнесовому світі Іспанії компаній, як іспанських, так і міжнародних. Проте, перевантаженість автостоянок, постійні затори та висока вартість оренди в останні роки змушують бізнес переносити свої офісні приміщення на інші вулиці.

Бульвар Пасео де Грасія ділить район Ешампле на дві частини - Ліву та Праву. У більш старовинній Лівій частині живуть в основному іспанці, історично володіючи місцевою нерухомістю, та туристи з бюджетом вище середнього. Права частина - більш престижна, комфортабельна та спокійна. Тут живуть заможні іноземці та родини вищого менеджменту міжнародних компаній, які орендують квартири поблизу до офісу. Близькість до моря та центру робіт робить цей район міста дуже комфортним та зручним для життя.

1 875 000 €
Ref. 72497
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: