Damlex Realty
ПРОДАНО!

Квартира 3 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - Райони біля моря, Квартири в Барселоні

390 000 €
Ціна
3
Спалений
83 m2
Площа
#151784
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - Райони біля моря
Характеристики
certificado energetico
Екіпірована кухня,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - Райони біля моря

Район Побленоу названий переводиться з іспанської як "нове місто". Хоча він існує з 17-го століття, поступово перетворюючись з рибацького поселення в найбільш розвинений промисловий район країни (часто його називали "Каталонським Манчестером"), а потім - в район автосервісів та гаражів, але до Олімпіади 1992 року - в сучасний бізнес-квартал столиці.

Влада Барселони включила Побленоу до міського плану реконструкції району Сант Марти, що означає повне витіснення промислових споруд офісними будівлями та навчально-технологічними установами. Зараз район все ще є дивовижним поєднанням старого та нового, але незабаром він стане найпривабливішим і модним місцем у місті з захоплюючою архітектурою та власним характером.

Тут з'являється нове житло у стилі лофт (з деталями, що залишилися від старої будівлі - металевими трубами, коробами вентиляції, непофарбованою цеглою та ржавими балками), стильні ресторани, офісні центри та художні галереї, що привертають сюди бізнесменів та творчих професіоналів.

Саме в цьому кварталі розташовано сучасну будівлю музею дизайну DHUB, де проводяться виставки дизайну та моди, унікальна будівля Форуму з Єстественнонауковим Музеєм та модний готель ME Barcelona. Улюблені місця для відпочинку мешканців району - Центральний парк та парк де Побленоу. Історичну цінність представляє кладовище Побленоу 18-го століття з видатними пам'ятниками та склепами.

Головна перевага цієї ділянки узбережжя - досить чисті та не переповнені пляжі Мар Белья та Богатель. Якщо ви хочете жити в колоритному та романтичному місці, мати можливість купатися та засмагати на пляжі кожен день, але при цьому залишатися в межах Барселони, то вам сюди.

390 000 €
Ref. 151784
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: