Damlex Realty
ПРОДАНО!

Квартира 2 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - другие районы, Квартири в Барселоні

359 600 €
Ціна
2
Спалений
65 m2
Площа
#152064
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - другие районы
Характеристики
certificado energetico
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - другие районы

Старе Місто - найстаріший та найатмосферніший район столиці Каталонії. Саме з нього туристи починають знайомство з містом, досліджуючи середньовічну забудову Готичного кварталу між відомим бульваром Рамбла та вулицею Віа Лаетана. Це історична та архітектурна спадщина Європи, чарівність якої полягає в безлічі лабіринтів та вуличок середньовіччя. Основною визначною пам'яткою району є Кафедральний Собор - найбільша готична споруда Іспанії, навколо якого збереглися залишки давньоримських міських стін.

Готичний квартал плавно переходить в інші квартали Старого міста:

Борн - з великою кількістю модних готелів, ресторанів, галерей, магазинів та визначних пам'яток: музеєм Пікассо, собором Св. Марії дель Мар XIV століття, парком Цитадель з зоопарком;
Барселонета - з найкращими рибними ресторанами у місті та пляжем з безліччю водних розваг та найбільшим у Європі Акваріумом;
Раваль - зі своєю неповторною аурою, оригінальністю та протиріччям: автентичними ресторанами, невеликими дизайнерськими лавками, художніми студіями та галереями, а також Музеєм Сучасного Мистецтва. Вважається найнебезпечнішим та найбіднішим у місті, але, тим не менш, найколоритнішим та яскравим.

У Старому місті переважно проживають каталонці та мешканці колишніх колоніальних країн. Останнім часом тут активно відбувається реконструкція середньовічних будівель, особливо в Борне, що викликає підвищений інтерес у іноземних інвесторів. Щодо іншої нерухомості - вона така ж різноманітна, як і самі квартали: дешеві старі квартири в Равале, якісні апартаменти та лофти в Барселонеті, відремонтовані зі збереженням оригінального оздоблення апартаменти в Готичному кварталі та ексклюзивні пентхауси в Борне.

359 600 €
Ref. 152064
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: