Damlex Realty
ПРОДАНО!

Квартира 3 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - Зона Альта, Квартири в Барселоні

650 000 €
Ціна
3
Спалений
227 m2
Площа
#151918
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - Зона Альта
Характеристики
certificado energetico
Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - Зона Альта

Лес Кортс вважається діловим центром столиці Каталонії. Безпечний, спокійний, дорогий і зелений - саме ці епітети точно характеризують цей квартал. Прогулюючись по його спокійних вулицях (особливо в другій половині дня, коли більшість працівників престижних офісів роз'їжджаються додому), здається, наче зовсім не в Барселоні.

Колись тут були багаті заміські палаці, і індустріалізація цих місць не торкнулася, тому район забудовувався за єдиним проектом. Крім того, до найважливіших місць звідси буквально кроком, що і передбачило вибір цього місця для проживання верхніх верств каталонського суспільства і середнього класу.

Вся інфраструктура району орієнтована на вимогливих клієнтів з високим доходом. Тут багато розкішних готелів, престижних ресторанів і дорогих клубів. У торгових центрах El Corte Ingles і L'Illa розташовані модні бутики відомих брендів і виставкові зали.

Основною визначною пам'яткою Лес Кортс вважається знаменитий стадіон ФК "Барселона" Камп Ноу. Тут також розташовані навчальні корпуси основних університетів Барселони (Політехнічного, Автономного, Державного та Ramon Llull), а також студентські кампуси з науковими бібліотеками, спортивними майданчиками і зеленими парковими зонами, що надає йому невимушену молодіжну атмосферу.

Апартаменти в цьому кварталі - досить дороге задоволення. Більшість будинків пропонують такі послуги, як консьєрж, басейн на даху, паркінг, зелена зона всередині подвір'я. Крім того, тут немає значущих архітектурних пам'яток, а отже - і натовпу туристів. Зате багато затишних місць, де ввечері збираються місцеві жителі, щоб сидіти в улюбленому ресторанчику і дивитися вуличні вистави.

650 000 €
Ref. 151918
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: