Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 2000m2, на продаж в Виллы в Барселоне и окрестностях, Барселона

11 500 000 €
Ціна
5
Спалений
6
Ванних
2000 m2
Ділянка
950 m2
Площа
#72338
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Барселона - Виллы в Барселоне и окрестностях
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Підігрів підлог, Газове опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Мармурова підлога, Паркет, Ліфт, Вид на місто, Система "Розумний Дім", Поруч із міжнародними школами, нове будівництво, Відремонтований, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Продається з меблями, Кабінет, Панорамний вид, Джакузі, Ігрова кімната, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Сауна,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Барселона - Виллы в Барселоне и окрестностях

Місто Барселона розташоване на східному узбережжі Іспанії. Близькість Середземного моря створює комфортні умови для відпочинку, тут завжди тепло взимку і спекотно влітку. Щороку на узбережжі Барселони приїжджає багато відпочиваючих, які не лише задоволені таким відпочинком, але і переїжджають жити в цю країну.

З давніх часів Барселона приваблювала багатих та поважних людей з усього світу, які приїжджали сюди на відпочинок і залишалися на багато років, купуючи будинки і розвиваючи свій бізнес. Тому ринок нерухомості цього міста може запропонувати широкий вибір елітних будинків і вілл, які відповідають своїй вартості, багато з них мають багату історію. Барселона вважається дорогим містом у всій автономній області Каталонія, тут проживає богема Іспанії та інших країн.

Пропонована нерухомість відповідає попиту і представляє собою шедевр архітектурного мистецтва. Придбавши будинок у цьому місті, людина відкриває для себе нові перспективи і радикально змінює рівень та стиль життя. Вартість будинку і вілли в Барселоні вважається найвищою в цьому регіоні, але вона того варта. Для здійснення такої покупки є багато сприятливих факторів:

В Барселоні добре розвинена інфраструктура, тут сучасні технології переплетені з історично значущими місцями та об'єктами. У місті та за його межами є нова транспортна вузлова точка і залізничний зв'язок, також найбільш часто відвідуваний аеропорт Барселони. Це велике місто веде активне життя, організовуючи різноманітні свята, фестивалі та заходи. Усі будинки оснащені системами комунікації з використанням новітніх технологій. Деякі будинки мають історичну цінність і є національним надбанням. У всіх районах міста є достатня кількість торгових закладів, комерційних підприємств, зон відпочинку та розваг. Тут кожен приїжджий і місцевий мешканець знайде заняття на свій смак.
Близьке розташування до узбережжя моря дає можливість не лише приймати сонячні ванни і відпочивати на пляжі, а також популярні прогулянки на яхті, а також наявність власної яхти та іншого плаваючого транспорту, тут є всі умови для правильного утримання яхти протягом усього року. Будинки у найелітніших районах міста мають дивовижний

11 500 000 €
Ref. 72338
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: