Damlex Realty

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 820m2, на продаж в Альєя, Пригород Барселони (Північ)

2 450 000 €
Ціна
5
Спалений
5
Ванних
820 m2
Ділянка
600 m2
Площа
#1613178
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Альєя
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Альєя

Алейя - дуже затишне і приватне містечко, затишане серед обсаджених виноградниками та оливковими гаями гір узбережжя Коста Маресме. Ця місцевість розташована найближче до Барселони і вважається однією з найкрасивіших завдяки чудовим бухтам з сріблястим піском, до яких буквально рукою подати, і мальовничим полям з гвоздиками і трояндами, що простягнулися від ніг величезних Піренеїв.

Ідилічна природна краса тут прекрасно поєднується зі стильною архітектурою нових готелів, ексклюзивних житлових комплексів та вищих гольф-клубів, призначених для багатих іспанців і заможних європейців.

Тут живе і відпочиває респектабельна публіка, представлена бізнесменами, відомими спортсменами та зірками шоу-бізнесу. Тому вся інфраструктура відточена під вимогливого клієнта: працюють престижні розважальні та спортивні комплекси для всіх вікових категорій та на будь-який смак - з клубами для підводного плавання, школами верхової їзди, яхт-клубами, тенісними кортами та розкішними СПА-центрами.

Єдиною архітектурною визначною пам'яткою містечка є церква Сант Феліу початку XII століття. Але туристів це зовсім не смутить. Вони люблять відвідувати Винний музей, численні приватні винні підвали та печери з дегустацією вин Каталонії. Місцеве вино під назвою Алелья відоме в усьому світі і вважається однією з місцевих визначних пам'яток. А бажаючі більш виразних відчуттів можуть відвідати розташований за кілька кілометрів аквапарк Marineland з водними атракціонами, шоу дельфінів і папуг.

Висока кухня, розваги та спорт складають основу щоденного життя цього курорту, ідеального для шанувальників комфортного відпочинку та спокійного життя подалі від столичного шуму.

2 450 000 €
Ref. 1613178
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: