Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 2000m2, на продаж в Кабрера де Мар, Пригород Барселони (Північ)

2 600 000
2 300 000 €
Ціна
6
Спалений
5
Ванних
2000 m2
Ділянка
500 m2
Площа
#70904
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Кабрера де Мар
Характеристики
Рік будівництва: 2006
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Кабрера де Мар

Кабрильс і Кабрера де Мар - це найкращі місця для спокійного відпочинку або сімейного відпочинку. Вони розташовані за 25-30 км від Барселони і в кількох хвилинах їзди від Матаро на мальовничому узбережжі Коста Маресме. Це неймовірна місцевість, де вдало поєднуються гірський ландшафт і піщані пляжі. Міста не відносяться до шумних курортів, їхня основна перевага - затишна атмосфера і відсутність шумних толок туристів.

Кабрильс

Містечко розташоване в горах, всього 3 км від екологічно чистої пляжно-паркової зони Вилассар де Мар і найближчої яхтенної пристані Embarcador de Mar. Його будинки і вілли відрізняються великолепним панорамним видом завдяки розташуванню на височині серед лісів парку La Conreria.

Для тих, хто хоче придбати власне житло за цінами нижчими за барселонські - це унікальна можливість жити в розкішній сучасній віллі або чудових апартаментах в новому будинку недалеко від узбережжя, продовжуючи щодня їздити на роботу в каталонську столицю. Місцева інфраструктура нічим не поступається найдорожчим іспанським курортам - є відмінні навчальні заклади, добре обладнані лікарні, нічні клуби і торгові центри.

Кабрера де Мар

Головний достаток містечка - прекрасні піщані пляжі Коста Маресме. Цікавий місто також архітектурними пам'ятками: замок Бурриак XI століття, розташований на однойменній горі, будинок на вулиці Camí de Santa Elena за авторством Льюїса Гарі, побудований в стилі каталонського неокласицизму, культурний центр, розташований у готичній масії Кан Бартомеу XII.

Тут панує тиша і спокій, море кристалічно чисте, повітря несе запахи квітів з гір, на пляжах немає сутінків. Курорт приваблює мирним атмосферою і відсутністю штучного блиску.

2 600 000
2 300 000 €
Ref. 70904
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: