Damlex Realty

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 2200m2, на продаж в Кабрера де Мар, Пригород Барселони (Північ)

2 500 000 €
Ціна
6
Спалений
6
Ванних
2200 m2
Ділянка
600 m2
Площа
#72761
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Кабрера де Мар
Характеристики
Рік будівництва: 1988, rehabilitada en 2007, (renovada en 2017)
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Газове опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Балкон, Паркет, Будівля епохи Модерн, Вид на гори, Поруч із міжнародними школами, Поруч із громадським транспортом, Відремонтований, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Продається з меблями, Кабінет, Гостьові апартаменти, Панорамний вид, Джакузі, Винний льох, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Кабрера де Мар

Кабрильс і Кабрера де Мар - це найкращі місця для спокійного відпочинку або сімейного відпочинку. Вони розташовані за 25-30 км від Барселони і в кількох хвилинах їзди від Матаро на мальовничому узбережжі Коста Маресме. Це неймовірна місцевість, де вдало поєднуються гірський ландшафт і піщані пляжі. Міста не відносяться до шумних курортів, їхня основна перевага - затишна атмосфера і відсутність шумних толок туристів.

Кабрильс

Містечко розташоване в горах, всього 3 км від екологічно чистої пляжно-паркової зони Вилассар де Мар і найближчої яхтенної пристані Embarcador de Mar. Його будинки і вілли відрізняються великолепним панорамним видом завдяки розташуванню на височині серед лісів парку La Conreria.

Для тих, хто хоче придбати власне житло за цінами нижчими за барселонські - це унікальна можливість жити в розкішній сучасній віллі або чудових апартаментах в новому будинку недалеко від узбережжя, продовжуючи щодня їздити на роботу в каталонську столицю. Місцева інфраструктура нічим не поступається найдорожчим іспанським курортам - є відмінні навчальні заклади, добре обладнані лікарні, нічні клуби і торгові центри.

Кабрера де Мар

Головний достаток містечка - прекрасні піщані пляжі Коста Маресме. Цікавий місто також архітектурними пам'ятками: замок Бурриак XI століття, розташований на однойменній горі, будинок на вулиці Camí de Santa Elena за авторством Льюїса Гарі, побудований в стилі каталонського неокласицизму, культурний центр, розташований у готичній масії Кан Бартомеу XII.

Тут панує тиша і спокій, море кристалічно чисте, повітря несе запахи квітів з гір, на пляжах немає сутінків. Курорт приваблює мирним атмосферою і відсутністю штучного блиску.

2 500 000 €
Ref. 72761
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: