Damlex Realty

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 800m2, на продаж в Кабрильс , Пригород Барселони (Північ)

850 000 €
Ціна
5
Спалений
800 m2
Ділянка
400 m2
Площа
#1613396
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Кабрильс
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Кабрильс

Кабрільс і Кабрера-де-Мар - найкращі місця для спокійного відпочинку або сімейного відпочинку. Вони знаходяться в 25-30 км від Барселони та всього за кілька хвилин їзди від Матаро на мальовничому узбережжі Коста Маресме. Благодаря цьому вони можуть похвалитися незвичайною місцевістю, в якій успішно поєднуються гірський ландшафт і піщані пляжі. Міста не відносяться до шумних курортів, їхня основна перевага - затишна атмосфера і відсутність шумних толок туристів.

Кабрільс

Містечко розташоване в горах, всього 3 км від просторої екологічно чистої пляжно-паркової зони Вілассар-де-Мар та найближчої яхтенної пристані Embarcador de Mar. Його будинки та вілли відрізняються чудовим панорамним видом завдяки розташуванню на пагорбах, оточених лісами парку La Conreria.

Для бажаючих придбати власне житло за цінами нижче барселонських - це унікальна можливість жити в розкішній сучасній віллі або відмінних апартаментах в новому будинку недалеко від узбережжя, продовжуючи кожен день їздити на роботу до каталонської столиці. Інфраструктура тут нічим не поступається найбільш дорогим іспанським курортам - є відмінні навчальні заклади, чудово обладнані лікарні, нічні клуби та торгові центри.

Кабрера-де-Мар

Головний скарб містечка - чудові піщані пляжі Коста Маресме. Цікавим є місто також своїми архітектурними шедеврами: замком Бурріак XI століття, розташованим на однойменній горі, будівлею на вулиці Camí de Santa Elena авторства Льюїса Гарі, побудованою в стилі каталонського неокласицизму, Культурним центром, розташованим в готичній Масія Кан Бартомеу XII в.

Тут панує тиша і спокій, море кришталево чисте, повітря несе аромати квітів з гір, на пляжах немає сутолоки. Курорт приваблює спокійною атмосферою та відсутністю надмірного блиску.

850 000 €
Ref. 1613396
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: