Damlex Realty

Будинок 8 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 512m2, на продаж в Премія де Дальт, Пригород Барселони (Північ)

785 000 €
Ціна
8
Спалений
4
Ванних
512 m2
Ділянка
442 m2
Площа
#72051
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Премія де Дальт
Характеристики
Рік будівництва: 1995
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Премія де Дальт

Премія де Дальт - узбережна і континентальна частини колись єдиного селища Примар, які сформувалися після будівництва дороги вздовж морського узбережжя. Премія де Дальтрозташований у гірській долині північніше траси, а Премія де Мар розташований безпосередньо на березі моря.

Обидва містечка невеликі, з дуже щільною забудовою. Особливо це стосується морської частини, що складається з багатьох вузьких вуличок з невисокими старовинними будинками, час від часу розрідженими багатоповерховками з цегли, невеликими скверами, автостоянками та дитячими майданчиками. Їхньою головною перевагою є низька вартість життя та максимальна близькість до Барселони, що перетворила ці селища на її окремий спальний район.

Тут немає розкішних вілл, дорогих готелів мережі та сучасних житлових комплексів, майже не ведеться нове будівництво. Тому відпочинок та проживання в цих містечках можна віднести до категорії відносно недорогих.

Зі значущих місць варто відзначити церкву покровителя міста Святого Христофора у Премія де Дальт та Музей текстильної промисловості, який розташований в будівлі, де раніше розміщувалась компанія Lyon-Barcelona. Зате на місцевому ринку можна придбати найкращі на узбережжі гвоздики, а якщо вам пощастило прибути сюди в липні, то відвідати найцікавіше свято Каталонії - День Святого Кристобаля. У цій веселій події беруть участь мешканці обох міст, перетворюючись на піратів-завойовників села і селян, захищаючих свої домівки та родини за допомогою муки та води.

Найкрасивіше місце в місті - набережна з пальмами, ресторанами та чудовими видами на широкий пляж з мальовничими валунами. Це основний променад для місцевих мешканців та відпочиваючих, яких тут не дуже багато, незважаючи на низькі ціни.

785 000 €
Ref. 72051
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: