Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1500m2, на продаж в Сант-Висенс-де-Монтальт, Пригород Барселони (Північ)

1 300 000 €
Ціна
4
Спалений
1500 m2
Ділянка
480 m2
Площа
#1613493
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Сант-Висенс-де-Монтальт
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Сант-Висенс-де-Монтальт

Сант-Вісенс-де-Монтальт - неймовірно красиве старовинне середньовічне місто, розташоване на мальовничих гірських схилах всього в 2 км від моря. Близькість до Барселони (40 км), наявність професійних полів для гольфу та чудові пляжі Маресме – ось ті складові, які перетворили його на дуже престижний курорт, де живуть та відпочивають найзаможніші люди Європи та нащадки знаменитих сімей іспанських аристократів. Це зона закритих елітних резиденцій з розкішними садами та чудовими видами на море.

Містечко також уподобали гурмани туризму: тонкі романтичні натури та шанувальники спокійного відпочинку у розкішних видових апартаментах. Вони висувають високі вимоги до якості життя та сервісу, тому місцева інфраструктура – це ресторани високої кухні, модні дизайнерські бутіки та дорогі спортивні центри.

Історія міста налічує понад 10 століть, тому архітектура його вузьких вуличок, старовинних вілл та масій, фортечних веж та традиційних іспанських двориків буквально пронизана атмосферою іспанського середньовіччя. Щоб нове будівництво гармонійно вписувалося в загальний вигляд міста, сучасні готелі, будинки та будинки громадського користування були побудовані в іспанському стилі з прекрасного натурального матеріалу – жовтого каменю.

Крім купання, відпочиваючі можуть відвідати відомі у всьому світі стародавні термальні джерела в містечку Кальдес Д'Естрак або з'їздити в один із найкращих на узбережжі яхтових портів Balis, щоб посидіти у затишному місцевому рибному ресторанчику з видом на море. До того ж, місто славиться своїм виноробством, тому відвідування виноробних зон з дегустацією місцевих вин також має стати одним із пунктів вашої програми зі знайомства з цим найромантичнішим місцем Каталонії.

1 300 000 €
Ref. 1613493
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: