Damlex Realty

Будинок 7 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 5000m2, на продаж в Сант-Андреу-де-Льаванерас, Пригород Барселони (Північ)

1 400 000 €
Ціна
7
Спалений
5000 m2
Ділянка
387 m2
Площа
#1613311
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Сант-Андреу-де-Льаванерас
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Сант-Андреу-де-Льаванерас

Сант-Андреу-де-Льаванерас - престижний передмістя Барселони, розташоване на дивовижно красивій ділянці Коста Маресме між морем та природним заповідником Монтсень. Звідси всього за 20 хвилин можна дістатися на автомобілі до центру каталонської столиці і всього за 10 хвилин - до відомих термальних джерел Кальдес Д’Эстрак або приватних виноробень Маресме.

Найбільш активно межі міста почали розширюватися в першій половині минулого століття, коли з Барселони сюди стали переїжджати аристократичні та заможні сім'ї в пошуках спокійного життя подалі від шуму столиці. Вони побудували тут дорогі будинки та вілли в стилі модерн, які і зараз прикрашають курортну набережну і вважаються головними місцевими визначними пам'ятками.

Тенденція використовувати ці землі для будівництва багатих загородних резиденцій залишилася і в наши дні. Тут відпочивають і живуть представники найбільш забезпечених та аристократичних сімей Європи, зірки шоу-бізнесу, всесвітньо відомі спортсмени, діячі культури, політики та бізнесмени. Дорогі дизайнерські вілли з басейнами та панорамними видами, сучасні елітні житлові комплекси з таунхаусами та преміум апартаментами, люксові житлові комплекси з великими садами - ось перелік типової нерухомості курорту.

Для самого забезпеченого клієнта заточена інфраструктура Сант-Андреу. Тут розташований чудовий яхтенний Порт Балис, працює престижний тенісний клуб та відомий гольф-клуб - кожен знайде розвагу та заняття на свій смак. Справжні цінителі відпочинку та комфорту давно полюбили для себе ці місця. Адже саме тут можна відчути справжній дух Іспанії - певну безпоспішність та святковість і, в той же час, пристрасть та жагу до пригод.

1 400 000 €
Ref. 1613311
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: