Damlex Realty
ПРОДАНО!

Новая вилла в городе Вилассар де Дальт

865 000 €
Ціна
4
Спалений
3
Ванних
615 m2
Ділянка
460 m2
Площа
#1613624
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Пригород Барселоны (Север) - Вилассар де Дальт
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Тераса, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселоны (Север) - Вилассар де Дальт

Вилассар де Дальт і Вилассар де Мар - це невеликі та привітні містечка, розташовані всього в 30 км від Барселони. Перше з них розкинулося на мальовничих схилах гірської височини і представляє собою зону приватних урбанізацій з дорогими віллами та котеджами. Їх основний плюс - тиша і чудові панорамні види на море та гірські долини. Місто має багату історію і кілька добре збережених архітектурних пам'яток (церква Parroquia Sant Genis, храм de Sant Sebastia).

У XIX столітті рибальське селище, розташоване на узбережжі, відокремилося від нього і стало окремим містом Вилассар де Мар, відомим сьогодні вирощуванням квітів та декоративних рослин. Плантації гвоздик та троянд вже стали візитною карткою цього дуже зеленого прибережного містечка.

Вилассар де Дальт і Вилассар де Мар не є розкрученими туристичними центрами. Однак саме ця обставина робить їх ідеальним місцем для спокійного пляжного відпочинку та усамітненого проживання в дуже близькій доступності до Барселони. Крім того, від будь-якого району цих міст до доглянутого піщаного пляжу всього кілька хвилин їзди.

У Вилассар де Мар збереглися залишки фортифікаційних споруд, які належать до XVII століття. Також цікавий історичний центр міста Casco Antiguo з головними архітектурними пам'ятками. Тут багато красивих будинків, які відрізняються причудливою архітектурою. Вони були побудовані мешканцями міста, які заробили статки на Кубі та в Америці. Це Зона Альта міста, від якої до пляжу кілька хвилин невпізного кроку.

Відпочиваючі також можуть відвідати: автодром Каталонії, аквапарк Illa Fantasia, музей кувшинів Аржентоны, порт Матаро. Тут є і художня галерея з виставкою робіт сучасних художників. Скучити точно нікому не доведеться.

865 000 €
Ref. 1613624
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: