Damlex Realty

Будинок 12 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 50000m2, на продаж в Вилассар де Дальт, Пригород Барселони (Північ)

840 000 €
Ціна
12
Спалений
6
Ванних
50000 m2
Ділянка
700 m2
Площа
#71951
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Північ) - Вилассар де Дальт
Характеристики
certificado energetico
Камін, Екіпірована кухня, Сад, Басейн, Дизельне опалення, Високі стелі, Балкон, Вид на гори, Парк, Під ремонт, Зона відпочинку, Бібліотека, Панорамний вид,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Північ) - Вилассар де Дальт

Вилассар де Дальт і Вилассар де Мар - це невеликі та привітні містечка, розташовані всього в 30 км від Барселони. Перше з них розкинулося на мальовничих схилах гірської височини і представляє собою зону приватних урбанізацій з дорогими віллами та котеджами. Їх основний плюс - тиша і чудові панорамні види на море та гірські долини. Місто має багату історію і кілька добре збережених архітектурних пам'яток (церква Parroquia Sant Genis, храм de Sant Sebastia).

У XIX столітті рибальське селище, розташоване на узбережжі, відокремилося від нього і стало окремим містом Вилассар де Мар, відомим сьогодні вирощуванням квітів та декоративних рослин. Плантації гвоздик та троянд вже стали візитною карткою цього дуже зеленого прибережного містечка.

Вилассар де Дальт і Вилассар де Мар не є розкрученими туристичними центрами. Однак саме ця обставина робить їх ідеальним місцем для спокійного пляжного відпочинку та усамітненого проживання в дуже близькій доступності до Барселони. Крім того, від будь-якого району цих міст до доглянутого піщаного пляжу всього кілька хвилин їзди.

У Вилассар де Мар збереглися залишки фортифікаційних споруд, які належать до XVII століття. Також цікавий історичний центр міста Casco Antiguo з головними архітектурними пам'ятками. Тут багато красивих будинків, які відрізняються причудливою архітектурою. Вони були побудовані мешканцями міста, які заробили статки на Кубі та в Америці. Це Зона Альта міста, від якої до пляжу кілька хвилин невпізного кроку.

Відпочиваючі також можуть відвідати: автодром Каталонії, аквапарк Illa Fantasia, музей кувшинів Аржентоны, порт Матаро. Тут є і художня галерея з виставкою робіт сучасних художників. Скучити точно нікому не доведеться.

840 000 €
Ref. 71951
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: