Damlex Realty

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1050m2, на продаж в Кастельдефельс, Пригород Барселони (Південь)

1 400 000 €
Ціна
6
Спалений
4
Ванних
1050 m2
Ділянка
450 m2
Площа
#71126
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Південь) - Кастельдефельс
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Південь) - Кастельдефельс

Гава Мар і Кастельдефельс - найближчі південні передмістя Барселони, що приваблюють шанувальників ексклюзивного відпочинку, які мають змогу витрачати значні кошти на це, а також місце проживання заможних каталонців, які бажають жити на узбережжі в 15-хвилинній доступності від каталонської столиці.

Близькість до моря та природних заповідників гарантує цим містам чудову екологію і панорамні види. Не менш важливою перевагою проживання тут є наявність різноманітних та дорогих розваг.

Відмінні ресторани, гольф та яхт-клуби, корти для великого тенісу та модні магазини, все з позначкою "преміум" - візитна картка цих курортів. Саме тому будинки в Кастельдефельсі та Гава Мар купують світові знаменитості, багаті бізнесмени та політики. Пляжі в цих містах мають пологе дно та невелику глибину, що дає приємний бонус у вигляді швидко нагріваючоїся води. А достатньо високі ціни та відсутність великих мережевих готелів забезпечують другий плюс - невелику кількість відпочиваючих.

Для любителів природи та східної філософії ці місця просто ідеальні. Природна краса тут не зіпсована будівництвом, а віддана під заповідник Гарраф. У ньому розташований буддійський монастир, в якому зберігаються тибетські реліквії та предмети культури. Тим же, хто віддає перевагу архітектурним пам'яткам, варто відвідати замок Кастельдефельса, що піднімається на вершині міського пагорба, церкву Св. Марії з настінними фресками Серрасанта та палац Новейа.

Тут постійно проводяться карнавали, свята та фестивалі. Найзначущіші з них: фестиваль музики та танцю, джазовий фестиваль, Морське свято, виставка ретро-автомобілів, свято каштанів та Різдвяне свято. Так що нудьгувати вам точно не доведеться.

1 400 000 €
Ref. 71126
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: