Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1125m2, на продаж в Гава, Пригород Барселони (Південь)

2 700 000 €
Ціна
4
Спалений
1125 m2
Ділянка
425 m2
Площа
#1613288
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Південь) - Гава
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Південь) - Гава

Гава Мар і Кастельдефельс - це найближчі південні передмістя Барселони, які привертають любителів ексклюзивного відпочинку, які мають можливість заплатити за нього великі гроші, а також місце проживання заможних каталонців, які бажають жити на узбережжі в 15-хвилинній доступності до каталонської столиці.

Близькість до моря та природних заповідників гарантує цим містам відмінну екологію та панорамні краєвиди. Важливим плюсом проживання тут є наявність різноманітних та дорогих розваг.

Відмінні ресторани, гольф та яхт-клуби, тенісні корти для великого тенісу та модні магазини, усі з позначкою "преміум" - це візитна картка цих курортів. Саме тому вілли в Кастельдефельсі та Гава Мар купують світові знаменитості, багаті бізнесмени та політики. Пляжі у цих містах мають пологе дно та невелику глибину, що дарує приємний бонус у вигляді швидкозагріваючоїся води. А достатньо високі ціни та відсутність великих мережевих готелів забезпечують другий плюс - невелику кількість відпочиваючих.

Для любителів природи та східної філософії ці місця просто ідеальні. Природна краса тут не постраждала від будівництва, а віддана під заповідник Гарраф. У ньому розташований буддійський монастир, де зберігаються тибетські реліквії та культурні предмети. Тим же, хто віддає перевагу архітектурним пам'яткам, варто відвідати замок Кастельдефельса, що піднімається на вершині міського пагорба, церкву Св. Марії з фресками Серрасанта на стінах та палац Новейа.

Тут постійно проводяться карнавали, свята та фестивалі. Найбільш значущі з них: фестиваль музики та танцю, джазовий фестиваль, Морське свято, виставка ретро-автомобілів, свято каштанів та Різдвяне свято. Так що нудьгувати вам точно не доведеться.

2 700 000 €
Ref. 1613288
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: