Damlex Realty
ПРОДАНО!

Квартира 3 спальнi/-их кімнат, на продаж в Сітжес., Пригород Барселони (Південь)

650 000 €
Ціна
3
Спалений
70 m2
Площа
#151769
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Південь) - Сітжес.
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Південь) - Сітжес.

Сітжес - богемне курортне містечко на південь від Барселони (всього 36 км), дуже популярне серед європейської молоді, яка любить розваги. Часто його порівнюють з Ібіцею за якістю та кількістю нічних розважальних закладів. Різноманіття розваг, велика кількість відмінних полів для гольфу та пристаней для яхт, постійний калейдоскоп змінюються один одного карнавалів, фестивалів та свят приваблюють сюди відпочивальників різного віку, поглядів та захоплень.

Початок розвитку курорту як місця, де живуть інтелектуали та богема, було покладено в період диктатури Франко. Сюди сходилися переслідувані письменники та заборонені художники, перетворивши його на Мекку культурних подій та розважальних заходів. Зараз сюди прагнуть за натхненням, яскравими враженнями, пляжним відпочинком та гастрономічними смаколиками. Такій високій популярності не заважає навіть той факт, що місце вважається не дешевим для відпочинку - вартість їжі, оренди та розваги тут на рівні барселонських.

Сюди рідко приїжджають, щоб відвідати музеї, але вони тут є: музей романтики Кан Льопіс з колекцією інтер'єрів у романтичному стилі, Художній музей Кау Феррат з роботами Пабло Пікассо та Ель Греко і розкішний палац Марісель з колекцією старовинних артефактів. З історичних пам'яток - храм Св. Бартоломея та Фекли 17 століття з найкращою панорамною майданчиком в місті. Ввечері тут проводяться концерти та театральні вистави.

Проте найчарівніші враження від Сітжеса створюються завдяки його прекрасним пляжам та численним міським святам. Найцікавіші з них - Огненні біги correfoc з салютами та феєрверками, міжнародний кінофестиваль та лютневий карнавал. Побувати тут в такі дні та побачити справжні каталонські гуляння - велике щастя.

650 000 €
Ref. 151769
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: