Damlex Realty

земельна ділянка 1885m2, на продаж під забудову в Сітжес., Пригород Барселони (Південь)

1 600 000 €
Ціна
1885 m2
Ділянка
#11182
ID
Опис нерухомості
Пригород Барселони (Південь) - Сітжес.
Характеристики
certificado energetico
Сад, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Пригород Барселони (Південь) - Сітжес.

Сітжес - богемне курортне містечко на південь від Барселони (лише 36 км), дуже популярне серед європейської тусовки молоді. Часто його порівнюють з Ібіцею за якістю та кількістю нічних розважальних закладів. Різноманіття розваг, велика кількість відмінних полів для гольфу та причалів для яхт, постійний калейдоскоп сменяючих одне одного карнавалів, фестивалів і свят приваблюють сюди відпочиваючих різного віку, поглядів та захоплень.

Початок розвитку курорту як місця, де живуть інтелектуали та богема, було закладено в період диктатури Франко. Сюди сходилися гнівні письменники та заборонені художники, перетворивши його на Мекку культурних подій та розважальних заходів. Зараз сюди прагнуть за натхненням, яскравими враженнями, пляжним відпочинком та гастрономічними спокусами. Навіть те, що це місце вважається не дешевим для відпочинку - вартість їжі, оренди та розваг тут на рівні барселонських - не заважає його великій популярності.

Сюди рідко приїжджають, щоб відвідати музеї, але вони тут є: музей романтики Кан Льопіс з колекцією інтер'єрів у романтичному стилі, Художній музей Кау Феррат з роботами Пабло Пікассо та Ель Греко і розкішний палац Марисель з колекцією старовинних артефактів. З історичних пам'яток - храм св. Бартоломея та Фекли 17 століття з кращою панорамною площадкою в місті. Ввечері тут проходять концерти та театральні вистави.

Але найпрекрасніші відчуття від Сітжеса створюються завдяки його прекрасним пляжам та численним міським святам. Найцікавіші з них - Вогняні забіги correfoc з салютами та феєрверками, міжнародний кінофестиваль і лютневий карнавал. Побувати тут в такі дні і побачити справжні каталонські гуляння - це велике щастя.

1 600 000 €
Ref. 11182
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: