Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 732m2, на продаж в Бегур, Коста Брава

1 965 000 €
Ціна
4
Спалений
4
Ванних
732 m2
Ділянка
327 m2
Площа
#73226
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Бегур
Характеристики
Рік будівництва: 2022
certificado energetico
Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Гардеробна кімната, нове будівництво, Перша лінія моря,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бегур

Бегур і Палс - курорти, розташовані ближче до французького кордону, ніж до Барселони. Це місця для гурманів туризму, що пропонують пляжний відпочинок на дивовижно красивих бухтах, спокійні прогулянки серед житлових кварталів Старого міста, оздоровчі процедури у центрах з термальними водами та чудові трапези в ресторанах Мішлен.

Тут є пляжі на будь-який смак: з м'яким піском, тихі нудистські, з типовою "сімейною" інфраструктурою та для занять снорклінгом/дайвінгом. Зате немає шумної толпи та нічних вечірок. Тут відпочивають романтики та любителі тиші.

Ці маленькі та чарівні селища майже в первозданному вигляді зберегли свої середньовічні визначні пам'ятки та автентичні міські квартали. У Бегурі можна осмотреть: замок де Бегур XV століття, сторожові вежі, церкву Святого Петра (де Сант Пере де Бегур) та споруджені в колоніальному стилі будівлі Старого міста.

Палс відомий своєю середньовічною фортецею з чотирма вежами, пов'язаними між собою оборонними кам'яними стінами, та красивим готичним кварталом з бруківковими вуличками, оточеними аристократичними будинками. Домінує над селищем Вежа Годинника, збудована в XI столітті і пізніше перетворена на готичну дзвіницю. Поруч розташована видовищна площа Мірадор-Жосеп-Пла, звідки відкриваються кращі панорамні види на острови та гори. Дуже цікаво подивитися на старовинну церкву Сант-Пере, в архітектурі якої поєднуються стилі романський, готичний та бароко, пройтися до центральної площі Пласа Майор, де знаходиться ратуша, відвідати Музей культури Ca La Pruna з виставкою каталонських вин та Музей археології.

Якщо ви не шанувальники вечірок - вам сюди. Відпочинок у цих містах стане для вас дійсно незабутнім.

1 965 000 €
Ref. 73226
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: