Damlex Realty

Вілла з басейном та видом на море, недалеко від пляжу Айгуаблава

890 000 €
Ціна
3
Спалений
3
Ванних
857 m2
Ділянка
321 m2
Площа
#73289
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Бегур

Цей чудовий будинок розташований на тихій житловій тупиковій вулиці. З нього відкривається панорамний вид на затоку Айгуаблава. Пляж Айгуаблава знаходиться всього за 10 хвилин ходьби.
Вілла знаходиться на ділянці площею 857 м2, будинок нещодавно був відремонтований і має великий басейн з підігрівом, велику відкриту терасу, відкриту зону для барбекю та обідню зону, а також терасу для відпочинку в кінці саду, оточену природою. Сад пропонує високий рівень конфіденційності.
Будинок розташований на трьох поверхах. Ми входимо в будинок і прямуємо сходами на середній поверх, де знаходимо вітальню-їдальню відкритого планування і повністю обладнану кухню з приголомшливим видом на море.
Вийшовши з вітальні, ми потрапляємо на закриту терасу з видом на сад, звідки знову відкривається чудовий краєвид на море. Поруч із вітальнею знаходиться головна спальня з великою ванною кімнатою та видом на море.
Сходи ведуть на другий поверх, де знаходяться дві спальні з двоспальними ліжками та ванна кімната. Одна зі спалень має власну ванну кімнату. Крім того, на першому поверсі знаходиться вражаюча і простора тераса на даху з видом на море.
На першому поверсі будинку знаходиться ванна кімната, яка обслуговує басейн, та додаткове місце для зберігання речей. Ця територія має великий потенціал, за бажання її можна перетворити на додаткові спальні та ванні кімнати.

Характеристики
Рік будівництва: 1990
certificado energetico
Опалення, Екіпірована кухня, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Вид на гори, Автоматичний полив, Панорамний вид,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бегур

Бегур і Палс - курорти, розташовані ближче до французького кордону, ніж до Барселони. Це місця для гурманів туризму, що пропонують пляжний відпочинок на дивовижно красивих бухтах, спокійні прогулянки серед житлових кварталів Старого міста, оздоровчі процедури у центрах з термальними водами та чудові трапези в ресторанах Мішлен.

Тут є пляжі на будь-який смак: з м'яким піском, тихі нудистські, з типовою "сімейною" інфраструктурою та для занять снорклінгом/дайвінгом. Зате немає шумної толпи та нічних вечірок. Тут відпочивають романтики та любителі тиші.

Ці маленькі та чарівні селища майже в первозданному вигляді зберегли свої середньовічні визначні пам'ятки та автентичні міські квартали. У Бегурі можна осмотреть: замок де Бегур XV століття, сторожові вежі, церкву Святого Петра (де Сант Пере де Бегур) та споруджені в колоніальному стилі будівлі Старого міста.

Палс відомий своєю середньовічною фортецею з чотирма вежами, пов'язаними між собою оборонними кам'яними стінами, та красивим готичним кварталом з бруківковими вуличками, оточеними аристократичними будинками. Домінує над селищем Вежа Годинника, збудована в XI столітті і пізніше перетворена на готичну дзвіницю. Поруч розташована видовищна площа Мірадор-Жосеп-Пла, звідки відкриваються кращі панорамні види на острови та гори. Дуже цікаво подивитися на старовинну церкву Сант-Пере, в архітектурі якої поєднуються стилі романський, готичний та бароко, пройтися до центральної площі Пласа Майор, де знаходиться ратуша, відвідати Музей культури Ca La Pruna з виставкою каталонських вин та Музей археології.

Якщо ви не шанувальники вечірок - вам сюди. Відпочинок у цих містах стане для вас дійсно незабутнім.

890 000 €
Ref. 73289
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: