Damlex Realty

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1643m2, на продаж в Бегур, Коста Брава

1 950 000 €
Ціна
6
Спалений
7
Ванних
1643 m2
Ділянка
435 m2
Площа
#73321
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Бегур
Характеристики
Рік будівництва: 2001
certificado energetico
Опалення, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Дизельне опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вбудовані шафи, Вид на гори, Автоматичний полив, Барбекю, Ігрова кімната, Винний льох, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бегур

Бегур і Палс - курорти, розташовані ближче до французького кордону, ніж до Барселони. Це місця для гурманів туризму, що пропонують пляжний відпочинок на дивовижно красивих бухтах, спокійні прогулянки серед житлових кварталів Старого міста, оздоровчі процедури у центрах з термальними водами та чудові трапези в ресторанах Мішлен.

Тут є пляжі на будь-який смак: з м'яким піском, тихі нудистські, з типовою "сімейною" інфраструктурою та для занять снорклінгом/дайвінгом. Зате немає шумної толпи та нічних вечірок. Тут відпочивають романтики та любителі тиші.

Ці маленькі та чарівні селища майже в первозданному вигляді зберегли свої середньовічні визначні пам'ятки та автентичні міські квартали. У Бегурі можна осмотреть: замок де Бегур XV століття, сторожові вежі, церкву Святого Петра (де Сант Пере де Бегур) та споруджені в колоніальному стилі будівлі Старого міста.

Палс відомий своєю середньовічною фортецею з чотирма вежами, пов'язаними між собою оборонними кам'яними стінами, та красивим готичним кварталом з бруківковими вуличками, оточеними аристократичними будинками. Домінує над селищем Вежа Годинника, збудована в XI столітті і пізніше перетворена на готичну дзвіницю. Поруч розташована видовищна площа Мірадор-Жосеп-Пла, звідки відкриваються кращі панорамні види на острови та гори. Дуже цікаво подивитися на старовинну церкву Сант-Пере, в архітектурі якої поєднуються стилі романський, готичний та бароко, пройтися до центральної площі Пласа Майор, де знаходиться ратуша, відвідати Музей культури Ca La Pruna з виставкою каталонських вин та Музей археології.

Якщо ви не шанувальники вечірок - вам сюди. Відпочинок у цих містах стане для вас дійсно незабутнім.

1 950 000 €
Ref. 73321
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: