Damlex Realty

земельна ділянка 1574m2, на продаж під забудову в Бланес, Коста Брава

850 000 €
Ціна
1574 m2
Ділянка
#71468
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Бланес
Характеристики
certificado energetico
Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бланес

Це одне з найстаріших курортних містечок південної частини туристичної зони Коста-Брава, що розташоване лише за 60 кілометрів від Барселони. Тут немає молодіжної шумної ватаги, як у сусідньому Льорет-де-Мар, немає також перенасиченості історичними пам'ятками, але є на що подивитися.

Візитною карткою Бланеса є великолепна 4-километрова набережна - основний променад для місцевих жителів і відпочиваючих. Скелястий виступ розділяє узбережжя на декілька доглянутих піщаних і галькових пляжів, а весь місто на дві частини: південну туристичну з сучасною розважальною інфраструктурою та північну житлову з морським портом.

На вершині виступу розмістився один з основних визначних пам'яток курорту - замок XIII століття Сан-Хуан, звідки відкривається дивовижна панорама на морський залив і місто. Дуже колоритна середньовічна частина Бланеса, де можна побачити добре збережені до наших днів найстаріші пам'ятники архітектури: романську часничку св. Барбари, готичний храм XIV століття Санта-Марія, ворота Діви Марії, монастир капуцинів ордену св. Анни XIV століття, готичний фонтан XV століття, церква Нуэстра-Сеньора-де-Эсперанса XII століття, залишки замку віконта Кабрера.

Для любителів рослинного світу і захоплюючих панорамних видів - два ботанічні сади: тропічний Пінья-де-Роса з найбільшою в Європі колекцією сукулентів і сад Марімуртра з бесідками та оглядовими терасами в стилі римських веж.

Бланес - ідеальне місце для сімейного відпочинку. Його чисті пляжі обладнані усім необхідним для комфортного та активного відпочинку. Потрапивши сюди одного разу, з'являється непереборне бажання придбати тут власне житло, щоб залишитися в цьому раю назавжди.

850 000 €
Ref. 71468
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: