Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 3 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 864m2, на продаж в Бланес, Коста Брава

1 300 000
999 000 €
Ціна
3
Спалений
864 m2
Ділянка
256 m2
Площа
#16710
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Бланес
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Автоматичний полив, Барбекю, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бланес

Це одне з найстаріших курортних містечок південної частини туристичної зони Коста-Брава, що розташоване лише за 60 кілометрів від Барселони. Тут немає молодіжної шумної ватаги, як у сусідньому Льорет-де-Мар, немає також перенасиченості історичними пам'ятками, але є на що подивитися.

Візитною карткою Бланеса є великолепна 4-километрова набережна - основний променад для місцевих жителів і відпочиваючих. Скелястий виступ розділяє узбережжя на декілька доглянутих піщаних і галькових пляжів, а весь місто на дві частини: південну туристичну з сучасною розважальною інфраструктурою та північну житлову з морським портом.

На вершині виступу розмістився один з основних визначних пам'яток курорту - замок XIII століття Сан-Хуан, звідки відкривається дивовижна панорама на морський залив і місто. Дуже колоритна середньовічна частина Бланеса, де можна побачити добре збережені до наших днів найстаріші пам'ятники архітектури: романську часничку св. Барбари, готичний храм XIV століття Санта-Марія, ворота Діви Марії, монастир капуцинів ордену св. Анни XIV століття, готичний фонтан XV століття, церква Нуэстра-Сеньора-де-Эсперанса XII століття, залишки замку віконта Кабрера.

Для любителів рослинного світу і захоплюючих панорамних видів - два ботанічні сади: тропічний Пінья-де-Роса з найбільшою в Європі колекцією сукулентів і сад Марімуртра з бесідками та оглядовими терасами в стилі римських веж.

Бланес - ідеальне місце для сімейного відпочинку. Його чисті пляжі обладнані усім необхідним для комфортного та активного відпочинку. Потрапивши сюди одного разу, з'являється непереборне бажання придбати тут власне житло, щоб залишитися в цьому раю назавжди.

1 300 000
999 000 €
Ref. 16710
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: