Damlex Realty

Вілла класу люкс з панорамним видом на море, в елітній урбанізації Cala Sant Francesc

3 300 000 €
Ціна
5
Спалений
5
Ванних
803 m2
Ділянка
505 m2
Площа
#72610
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Бланес

Вілла сучасного дизайну, розташована в винятковому місці узбережжя Коста-Брава у елітному житловому поселенні Сан-Франсеск. Унікальність цього поселення полягає в тому, що воно оточене двома ботанічними садами та природними зонами, де заборонено будівництво. Таке розташування гарантує власникам вілл тишу, спокій та чудові види не лише на море, а й на навколишні пагорби, а також забезпечує ексклюзивність та ліквідність придбаної нерухомості в цьому поселенні. Варто відзначити, що поселення охороняється, має свій пляж у вигляді затишної живописної бухти, оточеної скелями. Для мешканців доступні тенісні корти, соціальний клуб, ресторан на пляжі. До найближчого причалу для яхт всього 5 хвилин на машині.

Вілла розташована всього за 900 метрів від пляжу. Будинок спроектований так, що в ньому легко можуть розміститися кілька поколінь однієї сім"ї. Вілла на 4 поверхи, які з"єднані між собою просторим сучасним ліфтом. З вулиці до будинку можна потрапити через головний вхід або через гараж. Зверніть увагу на скляну стіну, яка відокремлює гараж від будинку. Оригінальне рішення, яке візуально збільшує обидва приміщення (гараж та хол). З холу на ліфті або сходами можна потрапити на наступні поверхи, але перед цим дослідимо перший рівень будинку. Тут ми знайдемо велику пральню, санвузол та зону сауни з душем. Піднімаємося на другий поверх і потрапляємо в дуже простору та світлу вітальню. Зверніть увагу на вікна, вони від підлоги до стелі, дуже узким профілем, щоб нічого не заважало любуватися відкриваючимися видами. Вікна утоплені в підлогу, таким чином, у відкритому стані вулична тераса інтегрується з внутрішнім простором. При цьому вікна дуже герметичні та чудово ізолюють будинок як від зайвого шуму, так і від вологи чи вітру взимку. Такі вікна встановлені у всьому будинку.

Продовжуючи, справа від вітальні розташована спальня-світ з виходом на терасу, яка обходить цей рівень вілли. Зліва від вітальні розташована простора кухня, яка також має вихід на ту ж терасу. Ця частина тераси сконструйована так, щоб навіть у дощливу, але теплу погоду можна було обідати або вечеряти на ній. Вона надійно захищена від погодних умов та непотрібних поглядів. Тут встановлений професійний барбекю з винним холодильником, що гарантує чудовий час проведення в колі сім"ї та друзів.

Між вітальнею та кухнею розташований гостьовий санвузол. На третьому поверсі знаходяться три просторі спальні, кожна з власною ванною кімнатою та виходом на терасу. Хочу звернути вашу увагу, що всі кімнати цієї вілли виходять вікнами на море і мають тераси.

Ну, і тепер одна з головних особливостей вілли. На верхньому поверсі розташована спальня з гардеробною і ванною кімнатою, а також з власною розкішною терасою. Це найвища точка будинку, і з цієї кімнати відкривається дивовижний вид на море. Мені здається, що за цю спальню розгорнеться битва між батьками та дітьми. Будь-хто захотів би жити в такій спальні-студії. Варто відзначити, що ліфт проходить по всіх поверхах, тому піднятися сюди буде легко навіть найстаршим членам сім"ї.

Ділянка навколо будинку зелена, але новим власникам є ще де розгорнути свою уяву. Для цього є вільні ділянки землі, де ви зможете посадити що завгодно, від пальм до екзотичних фруктових дерев.

Характеристики
Рік будівництва: 2021
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Підігрів підлог, Газове опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Балкон, Мармурова підлога, Паркет, Ліфт, Система "Розумний Дім", Поруч із громадським транспортом, нове будівництво, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Кабінет, Бібліотека, Панорамний вид, Джакузі, Ігрова кімната, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Сауна, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Бланес

Це одне з найстаріших курортних містечок південної частини туристичної зони Коста-Брава, що розташоване лише за 60 кілометрів від Барселони. Тут немає молодіжної шумної ватаги, як у сусідньому Льорет-де-Мар, немає також перенасиченості історичними пам'ятками, але є на що подивитися.

Візитною карткою Бланеса є великолепна 4-километрова набережна - основний променад для місцевих жителів і відпочиваючих. Скелястий виступ розділяє узбережжя на декілька доглянутих піщаних і галькових пляжів, а весь місто на дві частини: південну туристичну з сучасною розважальною інфраструктурою та північну житлову з морським портом.

На вершині виступу розмістився один з основних визначних пам'яток курорту - замок XIII століття Сан-Хуан, звідки відкривається дивовижна панорама на морський залив і місто. Дуже колоритна середньовічна частина Бланеса, де можна побачити добре збережені до наших днів найстаріші пам'ятники архітектури: романську часничку св. Барбари, готичний храм XIV століття Санта-Марія, ворота Діви Марії, монастир капуцинів ордену св. Анни XIV століття, готичний фонтан XV століття, церква Нуэстра-Сеньора-де-Эсперанса XII століття, залишки замку віконта Кабрера.

Для любителів рослинного світу і захоплюючих панорамних видів - два ботанічні сади: тропічний Пінья-де-Роса з найбільшою в Європі колекцією сукулентів і сад Марімуртра з бесідками та оглядовими терасами в стилі римських веж.

Бланес - ідеальне місце для сімейного відпочинку. Його чисті пляжі обладнані усім необхідним для комфортного та активного відпочинку. Потрапивши сюди одного разу, з'являється непереборне бажання придбати тут власне житло, щоб залишитися в цьому раю назавжди.

3 300 000 €
Ref. 72610
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour