Damlex Realty

Квартира 5 спальнi/-их кімнат, на продаж в Інші міста Коста Брава, Коста Брава

990 000 €
Ціна
5
Спалений
4
Ванних
164 m2
Площа
#72422
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Інші міста Коста Брава
Характеристики
Рік будівництва: 2006
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Дизельне опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вбудовані шафи, Вид на гори, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Перша лінія моря, Бібліотека, Панорамний вид, Винний льох, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Інші міста Коста Брава

Коста Брава - найживописніше узбережжя Каталонії, яке користується великою популярністю серед покупців нерухомості Середземномор'я.

Найбільш популярні сьогодні елітні апартаменти в непосредственній близькості до моря. Ця нерухомість завжди відрізняється відмінною якістю та передбачає наявність всієї необхідної меблі, побутової техніки та першокласного ремонту. Сучасні будівлі з розкішними квартирами (іноді навіть з власними басейнами на даху) можна підібрати в численних житлових комплексах курортів: Плайя де Аро, Сант Фелиу де Гішольс, Сагаро, Бланес і Тосса де Мар. Вони також пропонують великий вибір житла в старій аутентичній частині міста, але воно майже завжди перебуває в середньому стані і потребує ремонту. На певній відстані від моря розташовані житлові квартали з недавно побудованими комплексами будинків, які відрізняються великими апартаментами та панорамним видом.

До міст прилягають численні охороняємі урбанізації, де багато квартир і розкішних апартаментів у житлових комплексах на першій-другій лінії від моря, які мають тенісні корти, басейни, футбольні майданчики, ресторани та власний затишний пляж. Тут можна придбати недорогі апартаменти в будинках з невеликою кількістю поверхів з видом на море.

Усі курорти Коста Брава прекрасні по-своєму, покупці повинні лише врахувати всі характеристики об'єкта та місце його розташування, щоб придбана нерухомість стала ідеальним варіантом для життя та відпочинку. DAMLEX REALTY допоможе вам підібрати житло будь-якого класу та площі в Каталонії.

990 000 €
Ref. 72422
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: