Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 141m2, на продаж в Калелья де Палафружель, Коста Брава

1 950 000 €
Ціна
5
Спалений
3
Ванних
141 m2
Ділянка
189 m2
Площа
#71339
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Калелья де Палафружель
Характеристики
Рік будівництва: 1934
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Вид на море, Пральня, Вбудовані шафи, Високі стелі, Вид на місто, Поруч із громадським транспортом, Відремонтований, Зона відпочинку, Перша лінія моря, Панорамний вид, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Калелья де Палафружель

Калелья Палафружель - один з найчарівніших та затишних курортів узбережжя Коста Брава. Його білі будиночки, найчистіші пляжі та затишні бухти з миленькими рибацькими човнами і баркасами, ніби створені для того, щоб насолоджуватися святом життя. До деяких затеряних бухточок можна підійти лише через чарівний Каміно-де-Ронда, одну з ​​найпривабливіших доріжок для прогулянок пішки або на велосипеді вздовж моря.

В околицях містечка можна знайти кілька автентичних селищ. Найбільш богемний і престижний серед них - Льяфранк. Тут розташований великий яхт-клуб, чудова набережна і відомий маяк Сан-Себастіан, з якого відкриваються неймовірні види на море.

Обов'язково варто відвідати старовинну церкву Sant Marti в Калелья Парафружель. Але гордістю курорту вважається Ботанічний сад на мисі Роч. Це романтичне місце заснував емігрант з Росії полковник Ніколай Воєводський разом із своєю дружиною-англійкою. У глибині парку возвиситься казковий замок в неоготичному стилі, на який їдуть подивитися з усього узбережжя.

Тут немає шумних дискотек і нічних клубів. Основні місцеві розваги для відпочиваючих: різноманітні водні види спорту, морські прогулянки на каяках або яхтах, снорклінг, підводне плавання. Туристів приваблює цей курорт віддаленістю від основних туристичних маршрутів, великою кількістю свят та можливістю скуштувати найсмачніші страви зі свіжовидобутої риби. Ввечері, коли спадає спека, вздовж набережної запалюються старовинні ліхтарі, а з шумом морських хвиль затишні ресторани відчиняють свої двері для романтичної вечері. Місто наповнюється особливим шармом, за яким сюди й тягнуться багаті люди та світові знаменитості.

1 950 000 €
Ref. 71339
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: