Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 7 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 811m2, на продаж в Калонже, Коста Брава

4 200 000 €
Ціна
7
Спалений
4
Ванних
811 m2
Ділянка
319 m2
Площа
#72941
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Калонже
Характеристики
Рік будівництва: 1980
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Вид на море, Дизельне опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вбудовані шафи, Паркет, Вид на місто, Поруч із міжнародними школами, Поруч із громадським транспортом, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Перша лінія моря, Панорамний вид, Винний льох, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Калонже

Городок Сан-Антонио-де-Калонже приваблює любителів прекрасного широкими пляжами, красивими скельними бухтами, вузькими вуличками старого міста та живописним замком восьмого століття, одним з найбільших у країні! Всього 110 км відокремлюють його від кордону з Францією, так само відстань до Барселони. 30 хвилин їзди — і ви в Льорет-де-Мар, а до Паламоса зовсім поруч.

Курорт користується великою популярністю серед заможних європейців та місцевих мешканців. А нерухомість в ньому, що поєднує в собі іспанські архітектурні традиції та сучасні технології в стилі мінімалізму, все частіше хочуть придбати зарубіжні інвестори для особистого використання або для здачі в оренду.

Вартість житла в Калонже досить висока навіть за стандартами Коста Брава. Найвіддаленіші від моря однокімнатні квартири продаються за ціною більше 100 тисяч євро. Вартість апартаментів, розташованих вздовж центральних вулиць або узбережжя, сягає кількох сотень тисяч, оскільки їх дуже вигідно здавати в оренду відпочиваючим.

Вілли в цьому прекрасному містечку коштують від 5000 до 10 000 євро за квадратний метр. Вони сконцентровані в закритих урбанізаціях навколо міста, за річкою Калонже або за Riera de Monells, поруч з монастирем El Collet. Одні з найпрестижніших — урбанізація Торре-Валентіно. Її особливістю є продумане планування: кожна дизайнерська вілла розташована так, щоб з вікон відкривалися морські краєвиди і був прямий вихід до моря. Величезні особняки з власним пляжем — відмінна інвестиція, оскільки вони чудово здаються в оренду та окупаються менше, ніж за 13-15 років.

У престижних урбанізаціях Калонже можна купити також апартаменти або таунхауси, розташовані на охороняємій території зі спільним садом і басейном. У шаговій доступності завжди є всі необхідні об'єкти інфраструктури від магазинів до ресторанів.

Як купити нерухомість на Коста Брава без проблем

Це нескладно, якщо на всіх етапах покупки житла вас супроводжуватимуть спеціалісти агентства Damlex Realty. Наш досвід та знання узбережжя дозволяють вибирати для своїх клієнтів дійсно вартоє варіанти в повному відповідності з їхніми уподобаннями. Ми запропонуємо віллу чи апартаменти за найвигіднішою ціною, проведемо незалежну оцінку об'єкта та візьмемо на себе підготовку договору купівлі-продажу. Від вас потрібно буде лише поставити підпис.

4 200 000 €
Ref. 72941
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: