Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 680m2, на продаж в Эмпуриабрава, Коста Брава

1 760 000 €
Ціна
4
Спалений
4
Ванних
680 m2
Ділянка
330 m2
Площа
#72200
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Эмпуриабрава
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Дизельне опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вбудовані шафи, Високі стелі, Мармурова підлога, Паркет, Вид на гори, Вид на місто, нове будівництво, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Панорамний вид, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Сауна,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Эмпуриабрава

Емпуріябрава, або "іспанська Венеція", - невеликий курорт на узбережжі затоки Росас, вулиці якого представляють собою водні канали, включаючи судноплавні. Сюди приїжджають не за шумними розвагами, а за комфортом і усамітненням. Знаменитим особам тут гарантується абсолютна приватність і 100% безпека, вони можуть ходити без охорони і не боятися назойливих папарацці.

Основна "фішка" курорту, яку по достоїнству оцінили власники яхт і любителі парусного спорту, - це можливість жити в будинку з власним причалом і вирушати в море прямо від його порога. Любителі активного відпочинку також оцінять розташовані в Емпуріябраве відмінні конюшні, тенісні корти, поля для гольфу і один із найкращих центрів скайдайвінгу в Європі.

Додатковими плюсами курорту є наявність необхідної інфраструктури для сімейного відпочинку або переїзду на тривалий термін, а також зручне розташування. Приблизно в 40 км відсюди знаходиться міжнародний аеропорт Жирони, зовсім поруч розташовані Франція і Андорра, а до Барселони можна дістатися за 50 хвилин на швидкому комфортабельному поїзді або автомобілі.

Як і інші курортні міста Коста Брави, поселення приваблює інвесторів своєю нерухомістю, яка в останні роки зростає в ціні і дозволяє збільшити вкладений капітал за рахунок дороговартісної туристичної оренди. Ціни на місцеве житло досить високі, але відрізняються широким діапазоном через різноманітне і нерівномірне міське забудовання.

1 760 000 €
Ref. 72200
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: