Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 515m2, на продаж в Эмпуриабрава, Коста Брава

1 150 000 €
Ціна
4
Спалений
4
Ванних
515 m2
Ділянка
250 m2
Площа
#72308
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Эмпуриабрава
Характеристики
Рік будівництва: 2014
certificado energetico
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Эмпуриабрава

Емпуріябрава, або "іспанська Венеція", - невеликий курорт на узбережжі затоки Росас, вулиці якого представляють собою водні канали, включаючи судноплавні. Сюди приїжджають не за шумними розвагами, а за комфортом і усамітненням. Знаменитим особам тут гарантується абсолютна приватність і 100% безпека, вони можуть ходити без охорони і не боятися назойливих папарацці.

Основна "фішка" курорту, яку по достоїнству оцінили власники яхт і любителі парусного спорту, - це можливість жити в будинку з власним причалом і вирушати в море прямо від його порога. Любителі активного відпочинку також оцінять розташовані в Емпуріябраве відмінні конюшні, тенісні корти, поля для гольфу і один із найкращих центрів скайдайвінгу в Європі.

Додатковими плюсами курорту є наявність необхідної інфраструктури для сімейного відпочинку або переїзду на тривалий термін, а також зручне розташування. Приблизно в 40 км відсюди знаходиться міжнародний аеропорт Жирони, зовсім поруч розташовані Франція і Андорра, а до Барселони можна дістатися за 50 хвилин на швидкому комфортабельному поїзді або автомобілі.

Як і інші курортні міста Коста Брави, поселення приваблює інвесторів своєю нерухомістю, яка в останні роки зростає в ціні і дозволяє збільшити вкладений капітал за рахунок дороговартісної туристичної оренди. Ціни на місцеве житло досить високі, але відрізняються широким діапазоном через різноманітне і нерівномірне міське забудовання.

1 150 000 €
Ref. 72308
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: