Damlex Realty

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 32800m2, на продаж в Льяфранк, Коста Брава

3 950 000 €
Ціна
6
Спалений
5
Ванних
32800 m2
Ділянка
692 m2
Площа
#72701
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Льяфранк
Характеристики
Рік будівництва: 1997
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Пральня, Вбудовані шафи, Автоматичний полив, Барбекю, Продається з меблями, Кабінет, Панорамний вид, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Льяфранк

Це одне з найбільш чарівних і незвичайних місць на узбережжі. Місцеві пляжі вважаються найкращими в регіоні. Тут є чудова набережна для вечірньої прогулянки, безліч барів і магазинів, великий вибір ресторанів з превосхідною місцевою кухнею - все, що потрібно для комфортного життя та відпочинку. Символом поселення є маяк Сан-Себастіан (Sant Sebastià), на який можна піднятися, щоб насолодитися неймовірно красивими морськими видами. Неподалік від маяка можна побачити найстаріші руїни - залишки іберійського селища.

Найбільш популярна нерухомість знаходиться в прибережній зоні. Це якісні будинки і вілли, побудовані за сучасними проектами, які раді купувати походженці з центральної Європи, які віддають перевагу спокійному та розміреному відпочинку на теплому узбережжі.

Ціни на хорошу житлову нерухомість Коста Брави продовжують зростати, тому зараз дуже вдалий час для придбання. Агентство DAMLEX REALTY допоможе вам вибрати та придбати ідеальний варіант, який підійде за всіма параметрами. Нерухомість на Коста Брава

3 950 000 €
Ref. 72701
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: