Damlex Realty

Будинок 3 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 617m2, на продаж в Льорет де Мар, Коста Брава

639 000 €
Ціна
3
Спалений
2
Ванних
617 m2
Ділянка
251 m2
Площа
#72573
ID
ТУР. Ліцензія
Опис нерухомості
Коста Брава - Льорет де Мар
Характеристики
Рік будівництва: 1991
certificado energetico
Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Сигналізація, Вбудовані шафи, Балкон, Підземний паркінг, Поруч із громадським транспортом, Барбекю, Продається з меблями, Винний льох,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Льорет де Мар

Льорет де Мар — найвідоміший і розважальний курорт Коста Брава, який приваблює молодь з різних країн світу великою кількістю нічних розважальних закладів з різноманітними танцювальними програмами та лазерними шоу. Сюди з'їжджаються відпочиваючі з усього узбережжя, щоб танцювати всю ніч під музику відомих діджеїв, чиї треки очолюють європейські хіт-паради. Курорт розташований ідеально - за 75 км від Барселони, за 30 км від Жирони та за 100 км від французького кордону. Проте його привабливість не обмежується цим.

Серед найзначущіших архітектурних пам'яток Льорета слід відзначити фортецю Сант Жоан, збудовану ще в 11-му столітті, багато разів руйновану і стільки ж разів відновлену знову. Остання реконструкція дозволила відновити всі деталі споруди, навіть видовищну вежу, з якої будь-хто може полюбуватися морською панорамою.

Найбільш улюблене туристами місце - Старе місто, де розташовані монастир Св. Крістини (покровительки міста) та середньовічна церква Сан Рома. Любителям природи та красивих краєвидів варто відвідати знамениті Сади Св. Клотільди, побудовані в стилі італійського Ренесансу, і піднятися на скелю до 2-метрової скульптури Донни Марінера - дружина проводжає у море чоловіка-моряка (робота досить відомого скульптора Ернеста Марагальа). Зараз статуя стала справжнім символом курорту.

А от фанатам гострих відчуттів сподобається відпочинок у водному парку Water World і, звичайно ж, безліч послуг, пропонованих для активного морського відпочинку на прекрасно обладнаних пляжах. Місто-курорт живе насиченим життям цілий рік - фестивалі та свята безперервно змінюють одне одне, перетворюючи життя місцевих мешканців на калейдоскоп цікавих подій та гострих відчуттів.

639 000 €
Ref. 72573
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: