Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 26000m2, на продаж в Пальс, Коста Брава

2 900 000 €
Ціна
6
Спалений
4
Ванних
26000 m2
Ділянка
729 m2
Площа
#71112
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Пальс
Характеристики
Рік будівництва: 1850
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Гардеробна кімната, нове будівництво, Відремонтований, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Панорамний вид, Винний льох,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Пальс

Пальс - маленьке місто-фортеця казкової краси зі сторожовими вежами, старовинною церквою, ратушею, кам'яними будинками та вузькими вуличками, на яких відчувається атмосфера середньовічної Іспанії. З його видовищних майданчиків відкривається чудовий вид на Медейські острови та гори Монтгрі, Альбера та Каниго.

Це місце полюбляють не лише цінителі спокійного відпочинку на березі моря, але й любителі дайвінгу, віндсерфінгу, морського риболовлі та парусного спорту. З основних переваг курорту - розкішні пляжі, чудове поле для гольфу, відмінно організована інфраструктура та якісний сервіс.

Протягом усього року тут проводяться різноманітні гастрономічні та культурні фестивалі, а околиці міста просто захоплюють дух нетронутими пляжами, дюнами та рисовими полями, які є частиною природного заповідника.

В основному тут можна зустріти старовинні приватні будинки у самому місті або великолепні вілли сучасного будівництва з приємною ділянкою землі на морському узбережжі в декількох хвилинах ходи від центру курорту. Вартість поміщення, що окутається зеленню живописного саду, починається від кількох мільйонів євро. Обов'язковим атрибутом такої нерухомості є ліфт, власний басейн та велика ділянка з терасами, з яких відкривається дивовижний вид на море та гори.

Поруч з полем для гольфу на першій-другій лінії від моря розташувалися нові житлові комплекси, де можна придбати просторі апартаменти з видовими терасами та кухнями, обладнаними за останнім словом техніки. На відстані 1-2 км від міста пропонуються великі ділянки під будівництво індивідуальних вілл з усіма комунікаціями.

2 900 000 €
Ref. 71112
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: