Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 756m2, на продаж в Пальс, Коста Брава

1 380 000 €
Ціна
4
Спалений
3
Ванних
756 m2
Ділянка
220 m2
Площа
#71721
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Пальс
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Вбудовані шафи, нове будівництво, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Пальс

Пальс - маленьке місто-фортеця казкової краси зі сторожовими вежами, старовинною церквою, ратушею, кам'яними будинками та вузькими вуличками, на яких відчувається атмосфера середньовічної Іспанії. З його видовищних майданчиків відкривається чудовий вид на Медейські острови та гори Монтгрі, Альбера та Каниго.

Це місце полюбляють не лише цінителі спокійного відпочинку на березі моря, але й любителі дайвінгу, віндсерфінгу, морського риболовлі та парусного спорту. З основних переваг курорту - розкішні пляжі, чудове поле для гольфу, відмінно організована інфраструктура та якісний сервіс.

Протягом усього року тут проводяться різноманітні гастрономічні та культурні фестивалі, а околиці міста просто захоплюють дух нетронутими пляжами, дюнами та рисовими полями, які є частиною природного заповідника.

В основному тут можна зустріти старовинні приватні будинки у самому місті або великолепні вілли сучасного будівництва з приємною ділянкою землі на морському узбережжі в декількох хвилинах ходи від центру курорту. Вартість поміщення, що окутається зеленню живописного саду, починається від кількох мільйонів євро. Обов'язковим атрибутом такої нерухомості є ліфт, власний басейн та велика ділянка з терасами, з яких відкривається дивовижний вид на море та гори.

Поруч з полем для гольфу на першій-другій лінії від моря розташувалися нові житлові комплекси, де можна придбати просторі апартаменти з видовими терасами та кухнями, обладнаними за останнім словом техніки. На відстані 1-2 км від міста пропонуються великі ділянки під будівництво індивідуальних вілл з усіма комунікаціями.

1 380 000 €
Ref. 71721
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: