Damlex Realty

Будинок 6 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 2195m2, на продаж в Плайя де Аро, Коста Брава

3 490 000 €
Ціна
6
Спалений
6
Ванних
2195 m2
Ділянка
932 m2
Площа
#72667
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Плайя де Аро
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Високі стелі, Балкон, Мармурова підлога, Паркет, Ліфт, Система "Розумний Дім", Поруч із міжнародними школами, нове будівництво, Автоматичний полив, Зона відпочинку, Барбекю, Продається з меблями, Кабінет, Бібліотека, Гостьові апартаменти, Панорамний вид, Джакузі, Ігрова кімната, Винний льох, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Сауна, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Плайя де Аро

Плайя-де-Аро - наймолодший курорт на північній частині узбережжя Коста-Брава, розташований за 120 км від Барселони. Його часто називають модною столицею узбережжя через велику кількість модних бутіків з дизайнерським одягом, взуттям і прикрасами. Місто вдалося поєднати в собі нев'язке - суперсучасну розважальну і туристичну інфраструктуру та миле чарівництво старовинного іспанського селища, всі вулички якого неухильно ведуть до моря.

Історична частина курорту включає замок Бенідормієнс XI століття, готичну церкву Св. Марії пізньої готики, а також безліч вулиць з добре збереглими старовинними будівлями XV-XVIII століть.

Проте головне надбання міста - смуга прекрасних пляжів, що проходять вздовж усього узбережжя. Тут відпочиваючим пропонуються різноманітні водні розваги та морські прогулянки на яхтах і човнах, а для дітей у межах міста відкритий парк водних атракціонів Aquadiver. Розваг достатньо і для тих, хто любить вечірки. Місцеві нічні клуби, ресторани та дискотеки можуть скласти гідну конкуренцію подібним закладам молодіжного Льорет-де-Мар.

Для тих, хто віддає перевагу більш спокійному та усамітненому відпочинку, більше підійде розташований поруч курорт Сан-Антоніо-де-Калонже. Його відмінні пляжі та неперевершені за красою скелясті бухти просто створені для романтиків, закоханих та сімей з дітьми. А ввечері так приємно прогулятися по історичному центру містечка з його вузькими вуличками, середньовічною церквою та головною площею, на якій знаходиться перлина курорту - давній замок Калонже. Після прогулянки можна сісти в одному з місцевих затишних ресторанчиків або відвідати один з численних приватних виноробень, адже вина Калонже цінуються по всьому світу.

3 490 000 €
Ref. 72667
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: