Damlex Realty
Зарезервировано

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1200m2, на продаж в Плайя де Аро, Коста Брава

950 000 €
Ціна
4
Спалений
3
Ванних
1200 m2
Ділянка
196 m2
Площа
#72897
ID
Зарезервовано
Опис нерухомості
Коста Брава - Плайя де Аро
Характеристики
Рік будівництва: 1998
certificado energetico
Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вбудовані шафи, Вид на місто, Поруч із міжнародними школами, Винний льох, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Плайя де Аро

Плайя-де-Аро - наймолодший курорт на північній частині узбережжя Коста-Брава, розташований за 120 км від Барселони. Його часто називають модною столицею узбережжя через велику кількість модних бутіків з дизайнерським одягом, взуттям і прикрасами. Місто вдалося поєднати в собі нев'язке - суперсучасну розважальну і туристичну інфраструктуру та миле чарівництво старовинного іспанського селища, всі вулички якого неухильно ведуть до моря.

Історична частина курорту включає замок Бенідормієнс XI століття, готичну церкву Св. Марії пізньої готики, а також безліч вулиць з добре збереглими старовинними будівлями XV-XVIII століть.

Проте головне надбання міста - смуга прекрасних пляжів, що проходять вздовж усього узбережжя. Тут відпочиваючим пропонуються різноманітні водні розваги та морські прогулянки на яхтах і човнах, а для дітей у межах міста відкритий парк водних атракціонів Aquadiver. Розваг достатньо і для тих, хто любить вечірки. Місцеві нічні клуби, ресторани та дискотеки можуть скласти гідну конкуренцію подібним закладам молодіжного Льорет-де-Мар.

Для тих, хто віддає перевагу більш спокійному та усамітненому відпочинку, більше підійде розташований поруч курорт Сан-Антоніо-де-Калонже. Його відмінні пляжі та неперевершені за красою скелясті бухти просто створені для романтиків, закоханих та сімей з дітьми. А ввечері так приємно прогулятися по історичному центру містечка з його вузькими вуличками, середньовічною церквою та головною площею, на якій знаходиться перлина курорту - давній замок Калонже. Після прогулянки можна сісти в одному з місцевих затишних ресторанчиків або відвідати один з численних приватних виноробень, адже вина Калонже цінуються по всьому світу.

950 000 €
Ref. 72897
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: