Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1496m2, на продаж в Сагаро, Коста Брава

600 000 €
Ціна
1496 m2
Ділянка
345 m2
Площа
#72856
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Сагаро
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Газове опалення, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Під ремонт, Барбекю, Гостьові апартаменти, Панорамний вид, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Сагаро

Сагаро - це престижний передмістя Сан-Феліу-де-Гішольс, розташоване в одному з найживописніших місць узбережжя Коста-Брава. Сюди люблять їздити у відпустку найвпливовіші люди Європи та члени іспанської королівської сім'ї, тому кожен аспект цього місця створений для заможних клієнтів: відмінний сервіс, чудова інфраструктура, розкішна нерухомість і навіть панорамні краєвиди.

Преміумний статус курорту перетворив місцеві вілли та апартаменти на найбільш популярні та ліквідні об'єкти нерухомості, що підвищило зацікавленість заможних інвесторів з різних країн світу.

Це, можливо, найпрестижніше місто на всьому каталонському узбережжі. Тут все дуже елегантно та респектабельно, а особливості ландшафту дозволяють бачити море з будь-якої точки долини, оточеної сосновими лісами. Нерухомість представлена вздовж берегової лінії серед дизайнерських садів з комфортабельними віллами, ексклюзивними приватними будинками та новими розкішними апартаментами. Всі об'єкти побудовані в класичному каталонському стилі без порушення навколишнього ландшафту.

Високу цінність та престижність надають їм: висока якість будівництва, бездоганний дизайн, абсолютна приватність та безпека. Додайте до цього заборону місцевих влад на нове будівництво, і стає зрозумілим, чому вілли в Сагаро вважаються найдорожчою нерухомістю на Коста-Брава. Зокрема - елітні об'єкти закритої урбанізації La Gavina, де проживають відомі політики та світові знаменитості.

Постійно зростаючі ціни на місцеву нерухомість дозволяють підтримувати рівень елітного курорту, недосяжного більшості інвесторів, а відмінна якість та високий комфорт задовольняють навіть найвимогливіших покупців.

600 000 €
Ref. 72856
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: