Damlex Realty

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1628m2, на продаж в Сант Феліу де Гішольс, Коста Брава

3 800 000 €
Ціна
5
Спалений
6
Ванних
1628 m2
Ділянка
575 m2
Площа
#73129
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Сант Феліу де Гішольс
Характеристики
Рік будівництва: 2008
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Мармурова підлога, Система "Розумний Дім", Автоматичний полив, Барбекю, Кабінет, Гостьові апартаменти, Сауна, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Сант Феліу де Гішольс

Сан Феліу де Гішольс - один з найпрестижніших курортів узбережжя. Він розташований у самому серці Коста Брава: за 100 км від кордону з Францією і в такій же відстані від Барселони. Благодаря тому, що туризм ще не досяг сюди таких масштабів, як у інших містах узбережжя, йому вдалося зберегти своє аутентичне чарівність. Тут немає шумних дискотек і толп відпочиваючих, курорт віддають любителі спокійного та респектабельного відпочинку.

Головною визначною пам'яткою міста є Бенедиктинський монастир (961 р.). Саме навколо нього і виріс поселок, по вузьких вуличках якого так приємно прогулятися сьогодні, розглядаючи будинки XVIII століття, споруджені в мавританському та колоніальному стилі, ринкову площу Пласа дель Меркат, казино Ла-Констансія, яке працює з 1883 р.

Набережна міста, оточена красивими особняками видатних осіб, є основною прогулянковою зоною для відпочиваючих. Вона веде прямо до елітного поселення Сагаро, де розташувалися вілли, споруджені в минулому столітті для заможних барселонців архітектором-модерністом Рафаелем Масо. Зараз це елітна урбанізація для багатих людей, серед яких відомі політики, фінансисти та зірки шоу-бізнесу. Усі споруди виконані в антично-ренесансному стилі й гармонійно вписані в навколишню природу. Набережна проходить вздовж пляжів і уединених заток, закінчуючись знаменитим пляжем Са Конка, удостоєним "Голубим прапором".

Для любителів активного відпочинку пропонується оренда каяків, велопрогулянки, пейдлсерфінг, сабвінг, яхтинг і екскурсії на катамарані. До особливого типу визначних пам'яток курорту Сан Феліу слід віднести його чудові рибні ресторани, які приваблюють сюди не лише місцевих жителів, а й гурманів з усіх сусідніх міст.

3 800 000 €
Ref. 73129
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: