Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 865m2, на продаж в Сант Феліу де Гішольс, Коста Брава

2 500 000 €
Ціна
4
Спалений
4
Ванних
865 m2
Ділянка
490 m2
Площа
#73500
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Сант Феліу де Гішольс
Характеристики
Рік будівництва: 2005
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Будівля епохи Модерн, Вид на місто, Система "Розумний Дім", Автоматичний полив, Барбекю, Продається з меблями, Кабінет, Панорамний вид, Ігрова кімната, Винний льох, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Сант Феліу де Гішольс

Сан Феліу де Гішольс - один з найпрестижніших курортів узбережжя. Він розташований у самому серці Коста Брава: за 100 км від кордону з Францією і в такій же відстані від Барселони. Благодаря тому, що туризм ще не досяг сюди таких масштабів, як у інших містах узбережжя, йому вдалося зберегти своє аутентичне чарівність. Тут немає шумних дискотек і толп відпочиваючих, курорт віддають любителі спокійного та респектабельного відпочинку.

Головною визначною пам'яткою міста є Бенедиктинський монастир (961 р.). Саме навколо нього і виріс поселок, по вузьких вуличках якого так приємно прогулятися сьогодні, розглядаючи будинки XVIII століття, споруджені в мавританському та колоніальному стилі, ринкову площу Пласа дель Меркат, казино Ла-Констансія, яке працює з 1883 р.

Набережна міста, оточена красивими особняками видатних осіб, є основною прогулянковою зоною для відпочиваючих. Вона веде прямо до елітного поселення Сагаро, де розташувалися вілли, споруджені в минулому столітті для заможних барселонців архітектором-модерністом Рафаелем Масо. Зараз це елітна урбанізація для багатих людей, серед яких відомі політики, фінансисти та зірки шоу-бізнесу. Усі споруди виконані в антично-ренесансному стилі й гармонійно вписані в навколишню природу. Набережна проходить вздовж пляжів і уединених заток, закінчуючись знаменитим пляжем Са Конка, удостоєним "Голубим прапором".

Для любителів активного відпочинку пропонується оренда каяків, велопрогулянки, пейдлсерфінг, сабвінг, яхтинг і екскурсії на катамарані. До особливого типу визначних пам'яток курорту Сан Феліу слід віднести його чудові рибні ресторани, які приваблюють сюди не лише місцевих жителів, а й гурманів з усіх сусідніх міст.

2 500 000 €
Ref. 73500
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: