Damlex Realty

Будинок 5 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1975m2, на продаж в Санта-Крістіна-де-Аро, Коста Брава

1 400 000 €
Ціна
5
Спалений
4
Ванних
1975 m2
Ділянка
280 m2
Площа
#73311
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Санта-Крістіна-де-Аро
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Газове опалення, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Поруч із міжнародними школами, Автоматичний полив, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Санта-Крістіна-де-Аро

Санта-Крістіна-де-Аро, затишне містечко на узбережжі Коста-Брава, вражає своїми невеликими розмірами та багатством можливостей. Спокійна атмосфера та привітні місцеві мешканці роблять його ідеальним місцем для спокійного відпочинку та проживання.

Крім свого чарівного обліку, Санта-Крістіна-де-Аро також має вигідне стратегічне розташування. Всього за годину їзди знаходиться культурна столиця Каталонії - Барселона. Це відкриває безмежні можливості для шанувальників міської суєти та культурних подій.

Не менш захоплюючими є подорожі на північ, в бік кордону з Францією. Година їзди - і ви опинитеся в атмосфері французьких міст, занурюючись в їхню історію та архітектуру.

Отже, Санта-Крістіна-де-Аро представляє собою не лише затишне притулок на березі Середземного моря, але і ідеальне місце, звідки легко дістатися до культурних та розважальних центрів. Відпочивайте тут спокійно, але не забувайте досліджувати навколишні можливості!

1 400 000 €
Ref. 73311
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: