Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 3 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 1461m2, на продаж в Санта-Крістіна-де-Аро, Коста Брава

445 000 €
Ціна
3
Спалений
2
Ванних
1461 m2
Ділянка
256 m2
Площа
#73455
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Санта-Крістіна-де-Аро
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Басейн, Пральня, Гардеробна кімната, Сигналізація, Вид на гори, Відремонтований, Зона відпочинку, Барбекю, Кабінет, Бібліотека, Гостьові апартаменти, Панорамний вид, Винний льох,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Санта-Крістіна-де-Аро

Санта-Крістіна-де-Аро, затишне містечко на узбережжі Коста-Брава, вражає своїми невеликими розмірами та багатством можливостей. Спокійна атмосфера та привітні місцеві мешканці роблять його ідеальним місцем для спокійного відпочинку та проживання.

Крім свого чарівного обліку, Санта-Крістіна-де-Аро також має вигідне стратегічне розташування. Всього за годину їзди знаходиться культурна столиця Каталонії - Барселона. Це відкриває безмежні можливості для шанувальників міської суєти та культурних подій.

Не менш захоплюючими є подорожі на північ, в бік кордону з Францією. Година їзди - і ви опинитеся в атмосфері французьких міст, занурюючись в їхню історію та архітектуру.

Отже, Санта-Крістіна-де-Аро представляє собою не лише затишне притулок на березі Середземного моря, але і ідеальне місце, звідки легко дістатися до культурних та розважальних центрів. Відпочивайте тут спокійно, але не забувайте досліджувати навколишні можливості!

445 000 €
Ref. 73455
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: