Damlex Realty

Будинок 4 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 835m2, на продаж в Тамаріу, Коста Брава

1 999 000 €
Ціна
4
Спалений
4
Ванних
835 m2
Ділянка
310 m2
Площа
#72809
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Тамаріу
Характеристики
Рік будівництва: 2005
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Дизельне опалення, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Паркет, Автоматичний полив, Барбекю, Продається з меблями, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Тамаріу

Мальовниче містечко Тамаріу, розташоване трохи південніше мису Кап де Бегур, славиться одними з найкрасивіших пейзажів на узбережжі Коста Брава. Курорту вдалося зберегти свою первозданну привабливість та атмосферу середньовічної Іспанії, що особливо приваблює іноземних інвесторів, які бажають придбати житлову нерухомість в найромантичніших куточках Середземномор'я.

Місцеві вілли та апартаменти ідеально підійдуть цінителям ексклюзивного відпочинку на розкішних пляжах Європи. Також фанатам підводного плавання, вітрильного спорту та просто любителям насолоджуватися дивовижною красою морських пейзажів. Зовсім поруч розташований ботанічний сад Кап Роч, де щорічно проходить фестиваль джазу, який привертає найкращих виконавців з усього світу та меломанів. Тут престижно та комфортно жити, тому саме в цьому регіоні розташовані найдорожчі об'єкти нерухомості на Коста Брава.

Спектр нерухомості, що пропонується на продаж у цьому віддаленому від основних туристичних центрів поселку, досить специфічний. В основному житло представлене окремими віллами, побудованими у традиційному каталонському стилі та розташованими безпосередньо на березі моря, просторними будинками з невеликими ділянками землі та окремостоячими особняками в центральній частині міста. Квартир та апартаментів пропонується небагато, що пояснюється малочисельністю та високим статусом місцевого населення.

Найбільш фешенебельні вілли можна знайти в бухті Aigua Xelida, розташованій між курортами Тамаріу та Бегур. Це сучасні об'єкти класу люкс з власними басейнами, розташовані в оточенні соснових дерев та мають захоплюючі види на море та околиці. У будинках завжди є опалення, ліфт та кілька терас. Основні переваги — повна приватність, усамітненість та комфорт, що високо цінується забезпеченими покупцями нерухомості в Іспанії.

1 999 000 €
Ref. 72809
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: