Damlex Realty

земельна ділянка 2197m2, на продаж під забудову в Тосса де Мар, Коста Брава

1 400 000 €
Ціна
2197 m2
Ділянка
#73498
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Тосса де Мар
Характеристики
certificado energetico
Вид на море, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Тосса де Мар

Тосса де Мар - найромантичніше і найкрасивіше курортне місто на узбережжі. Воно розташоване за 90 км від Барселони. Його середньовічні вежі і старовинні вулички, збереглись незмінними завдяки поетам, а величезні морські пейзажі стали джерелом натхнення для художників. Ще кілька десятиліть тому тут відпочивали лише багаті європейці, а тепер курорт став більш демократичним, не втративши при цьому свого величезного та індивідуального характеру.

Символом міста є замковий комплекс Вила-Велья (XII ст.), що підноситься на високій скелі над пляжем, з повністю збереженими оборонними стінами і трьома вежами сторожів. Звідси відкривається дивовижний вид на місто і море. Також любителі історії, архітектури і мистецтва зацікавляться: міський музей сучасного мистецтва з картинами Марка Шагала, Муніципальний музей в будинку губернатора, Історичний музей, руїни давньоримської вілли (4 ст.), Музей навігації у маяку, церква Сан Вісенте (18 ст.).

Любителі пішохідних прогулянок можуть скористатися спеціальними маршрутами для туристів, проложеними вздовж скелястого морського узбережжя, прогулятися по ботанічному саду Са-Ріера, а ввечері пройтися милі вулички Старого міста. Морські види спорту (яхтинг, дайвінг і снорклінг), пропоновані на доглянутих пляжах курорту, або захоплюючі прогулянки по морю на човні з прозорим дном - основні варіанти проведення дозвілля для тих, хто любить активно відпочивати. А цінителі усамітнення можуть насолодитися затишком тихих бухт серед скелястих обривів.

Розважальних закладів тут немає, тому за нічними розвагами бажаючі відправляються до сусіднього Ллорет де Мар. Тут також відпочивають романтики і мрійники, люди мистецтва та дослідники підводного світу.

1 400 000 €
Ref. 73498
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: