Damlex Realty
ПРОДАНО!

Будинок 3 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 848m2, на продаж в Тосса де Мар, Коста Брава

980 000 €
Ціна
3
Спалений
848 m2
Ділянка
200 m2
Площа
#1613582
ID
ПРОДАНО!
Опис нерухомості
Коста Брава - Тосса де Мар
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Сад, Басейн, Вид на море, Сигналізація, Мармурова підлога, нове будівництво, Панорамний вид, Поруч із пляжем, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Тосса де Мар

Тосса де Мар - найромантичніший і найкрасивіший курорт узбережжя. Він розташований за 90 км від Барселони. Його середньовічні вежі і старовинні вулички воспівувалися поетами, а величезні морські пейзажі були джерелом натхнення для художників. Ще кілька десятиліть тому назад тут відпочивали лише багаті європейці, але зараз курорт став більш демократичним, не втративши при цьому своєї величі і індивідуальності.

Символом міста є середньовічний фортечний комплекс Віла-Велья (XII ст.), що знаходиться на високій скелі над пляжем із збереженими оборонними стінами і трьома вартовими вежами. Звідси відкривається дивовижний вид на місто і море. Також прихильників історії, архітектури та мистецтва зацікавлять: музей сучасного мистецтва з картинами Марка Шагала, муніципальний музей у будинку губернатора, історичний музей, руїни давньоримської вілли (4 ст.), музей навігації в маяку, церква Сан Вісенте (18 ст.).

Любителі піших прогулянок можуть скористатися спеціальними маршрутами для туристів вздовж скельного морського узбережжя, прогулятися ботанічним садом Са-Ріера, а ввечері пройтися миленькими вуличками Старого міста. Морські види спорту (яхтинг, дайвінг і снорклінг), що пропонуються на доглянутих пляжах курорту, або захоплюючі прогулянки по морю на човні з прозорим дном - ось головні варіанти проведення дозвілля для тих, хто любить активно проводити відпустку. А любителі усамітнення можуть насолодитися затишком тихих бухт серед скельних урвищ.

Розважальних закладів тут немає, тому за нічними розвагами бажаючі направляються в сусідній Ллорет де Мар. Тут відпочивають романтики і мрійники, люди мистецтва та дослідники підводного світу.

980 000 €
Ref. 1613582
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: