Damlex Realty

Будинок 7 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 2900m2, на продаж в Тосса де Мар, Коста Брава

9 600 000 €
Ціна
7
Спалений
2900 m2
Ділянка
1100 m2
Площа
#16750
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Тосса де Мар
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Тосса де Мар

Тосса де Мар - найромантичніший і найкрасивіший курорт узбережжя. Він розташований за 90 км від Барселони. Його середньовічні вежі і старовинні вулички воспівувалися поетами, а величезні морські пейзажі були джерелом натхнення для художників. Ще кілька десятиліть тому назад тут відпочивали лише багаті європейці, але зараз курорт став більш демократичним, не втративши при цьому своєї величі і індивідуальності.

Символом міста є середньовічний фортечний комплекс Віла-Велья (XII ст.), що знаходиться на високій скелі над пляжем із збереженими оборонними стінами і трьома вартовими вежами. Звідси відкривається дивовижний вид на місто і море. Також прихильників історії, архітектури та мистецтва зацікавлять: музей сучасного мистецтва з картинами Марка Шагала, муніципальний музей у будинку губернатора, історичний музей, руїни давньоримської вілли (4 ст.), музей навігації в маяку, церква Сан Вісенте (18 ст.).

Любителі піших прогулянок можуть скористатися спеціальними маршрутами для туристів вздовж скельного морського узбережжя, прогулятися ботанічним садом Са-Ріера, а ввечері пройтися миленькими вуличками Старого міста. Морські види спорту (яхтинг, дайвінг і снорклінг), що пропонуються на доглянутих пляжах курорту, або захоплюючі прогулянки по морю на човні з прозорим дном - ось головні варіанти проведення дозвілля для тих, хто любить активно проводити відпустку. А любителі усамітнення можуть насолодитися затишком тихих бухт серед скельних урвищ.

Розважальних закладів тут немає, тому за нічними розвагами бажаючі направляються в сусідній Ллорет де Мар. Тут відпочивають романтики і мрійники, люди мистецтва та дослідники підводного світу.

9 600 000 €
Ref. 16750
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: