Damlex Realty

Квартира в элитном жилом комплексе на берегу моря

1 330 000 €
Ціна
3
Спалений
139 m2
Площа
#151742
ID
Опис нерухомості
Квартиры в Барселона - Барселона - Районы у моря
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартиры в Барселона - Барселона - Районы у моря

Район Діагональ Мар - втілення ідеї барселонських влад про об'єднання центральних кварталів міста з зеленою приморською зоною. Для цього був використаний мальовничий участок природного парку, що розташований безпосередньо на узбережжі моря. Тут все створено для того, щоб жити в комфортних умовах, робити покупки в сучасних торгових центрах, прогулюватися в нових парках та приємно проводити вільний час.

Хоча район відносно віддалений від центру, прекрасне транспортне сполучення, широкі вулиці та чудові автомобільні розв'язки дозволяють дістатися звідси за 15 хвилин до Пасео де Грасіа, приморського району Вілья Олімпіка або на трасу Ронда Літораль.

Стимулом до розвитку кварталу послужив Міжнародний Культурний Форум 2004 року, завдяки чому тут були побудовані об'єкти інфраструктури, що стали гордістю Барселони:

- суперсучасна трьохкутна будівля Форуму, де розташований Музей Природничих Наук;
- Фотогальванічна площа з штучним басейном з морською водою, ідеальним для купання влітку;
- дивовижний парк Діагональ Мар, у дизайні якого поєднуються біонічні архітектурні форми, природні сади та водойми;
- торговий центр Діагональ Мар з сучасними бутіками, ресторанами та кінотеатрами.

Після їх з'яви сюди тягнулися величезні потоки відвідувачів, виростали сучасні житлові будівлі, офісні центри, готелі. Особливо славиться цей район розкішними житловими комплексами з яскравими, сучасними та креативними квартирами та пентхаусами. Пропоноване тут житло передбачає виняткові комунальні послуги: великі закриті басейни, ландшафтні сади, цілодобову охорону та підземні парковки. Це привертає численних покупців, які обирають район для постійного проживання.

1 330 000 €
Ref. 151742
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: