Damlex Realty

Квартира 3 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - Райони біля моря, Квартири в Барселоні

499 000 €
Ціна
3
Спалений
2
Ванних
94 m2
Площа
#72555
ID
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - Райони біля моря
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Гімнастичний зал, Вбудовані шафи, Паркет, Ліфт, Громадський сад, Вид на місто, Підземний паркінг, Парк, Поруч із міжнародними школами, Поруч із громадським транспортом, нове будівництво, Відремонтований, Зона відпочинку, Панорамний вид, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Поруч із пляжем,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - Райони біля моря

Вілла Олімпіка (або Олімпійське селище) - це досить новий район міста, спеціально збудований для розміщення учасників літніх Олімпійських ігор 1992 року на місці старих портових доків та заброшених промислових складів. Це був величезний проект міської реконструкції, який перетворив старий неохайний ділянку берегової лінії в сучасний красивий квартал з облаштованими міськими пляжами, просторими ландшафтними парками та будинками з невеликою кількістю поверхів з просторними апартаментами з хорошим плануванням.

Символом району є два хмарочоси: офісний центр Torre Mapfre та преміум-готель Arts, між якими блищить статуя Золотої рибки, створена Френком Гері. Вони розташовані напроти мальовничої набережної, яка вважається головною прогулянковою та спортивною алеєю кварталу. Крім того, ще одне улюблене місце місцевих мешканців - парк Сьютаделья зі своїм зоопарком. Тут також розташовані добре облаштовані і ніколи не переповнені відпочивальниками піщані пляжі Ікарія та Богатель, а також новий спортивний порт з причалами для яхт. Ввечері тут відкривають свої двері безліч нічних розважальних закладів, де можна розважатися до самого світанку.

Красиві пляжі та атмосфера нічного життя привертають сюди безліч туристів, що робить цей район надзвичайно популярним для покупки нерухомості з метою здачі в оренду. І для постійного проживання це дуже хороший варіант, оскільки місце досить тихе, навколо багато зелених скверів та торгових центрів, а до центральних вулиць міста можна дійти спокійним кроком всього за 20 хвилин.

Вілла Олімпіка - вибір тих, хто хоче жити в межах космополітичного міста, але мати можливість розслабитися в затишній приморській атмосфері.

499 000 €
Ref. 72555
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: