Damlex Realty

Квартира с ремонтом в Барселоне

355 000 €
Ціна
4
Спалений
2
Ванних
108 m2
Площа
#70993
ID
Опис нерухомості
Квартиры в Барселона - Барселона - другие районы
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Екіпірована кухня,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартиры в Барселона - Барселона - другие районы

Згідно наданої інформації рієлторами, більшість іноземців, включаючи мешканців країн СНД та походження з Південно-Східної Азії, вважають Барселону не лише привабливим курортом, але й комерційним об'єктом для прибуткових інвестицій в нерухомість. Вартість квартир у каталогах агентства DAMLEX COMPANY варіює в залежності від особливостей кожного з п'яти районів каталонської столиці, площі приміщень, благоустрою прилеглої території, наявності студій, терас, паркомісць та комунікацій.

Клієнти компанії придбають квадратні метри в Грасія не лише для проживання, але й для здачі в оренду туристам або столичній богемі. Покупка просторих дизайнерських квартир у спальному районі з великою кількістю визначних місць та розвиненою інфраструктурою - прибуткова інвестиція, що приносить дивіденди власнику.

Особливо цінуються апартаменти в Орта-Гінардо, віддаленому від урбанізованого центру, багатого офісами, транспортними засобами, шумними кафетеріями та бістро. Заможні іноземці віддають перевагу елітним пентхаузам з видом на море або панорамою реконструйованого міста, що не втратило своєї індивідуальності та справжнього каталонського духу.

Район Ноу-Баріс належить робочому класу та іммігрантам. Квартири відрізняються своєю компактністю, функціональністю та демократичною вартістю. У зоні розвинено транспортне сполучення та промисловість. Це клондайк для початківців бізнесменів, які цінують комфорт та мобільність.

Сім'ям з дітьми співробітники DAMLEX REALTY пропонують для розгляду об'єкти, розташовані в районі Сант-Андреу, багатому навчальними центрами, творчими школами, атракціонами та магазинами для мам. Апартаменти в каталогах сайту повністю оснащені побутовою технікою та дизайнерським меблями. Пентхаузи обладнані терасами та приватним басейном на даху. Загальна площа - від 120 до 145 кв. м.

Сантс-Монжуїк - район для людей похилого віку. Відсутність нічних клубів, розташування промислових об'єктів поза житловим сектором у підніжжі гори Монжуїк, велика кількість музеїв, ринків, центрів відпочинку та медичних центрів, які надають якісні послуги пенсіонерам. У квартирах встановлені системи кондиціювання, працює ліфт, відеодомофон. До загальної вартості включено невелику терасу, кладову та гардеробну.

355 000 €
Ref. 70993
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: