Damlex Realty

Квартира с двумя этажами 255 м2 в районе Педральбес. Барселона

2 000 000
1 800 000 €
Ціна
5
Спалений
2
Ванних
255 m2
Площа
#151394
ID
Опис нерухомості
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта
Характеристики
certificado energetico
Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта

Педральбес - найпрестижніший район Барселони, розташований в елітній верхній Зона Альта. Ще з 14 століття це місце обрали іспанська знать - з того часу, коли королева Елізенда де Монкада вирішила побудувати тут монастир Педральбес, ставший перлиною готичної архітектури. Навколо нього зводилися помістя каталонських аристократів - багаті особняки, оточені великолепними садами.

У наші дні майже нічого не змінилося - найзаможніші люди Європи купують тут приватні вілли з власними басейнами та ексклюзивні апартаменти в суперсучасних будівлях, оточених вічнозеленими огорожами та садами. Основні переваги району - безпека, престижність і вигідне розташування за межами туристичного центру Барселони, завдяки чому тут панує тиша та спокій.

Головною архітектурною пам'яткою району є монастир Педральбес, ідеально вписаний у загальну атмосферу розслабленості та тиші. Він вважається одним з найбагатших у Іспанії, тому вражає своєю величчю: чудово збереженими шедеврами стінного живопису, творами мистецтва, великою кількістю скарбів та реліквій.

Тут також розташований королівський палац Педральбес з мальовничим парком, особняк Гуель роботи Гауді та прекрасні парки Ла Орієнта та Сервантеса, де можна прогулятися, насолоджуючись красою природи.

Крім того, саме в Педральбесі розташовані дипломатичні консульства іноземних країн, відомий тенісний клуб та Королівський клуб поло. Тут знаходяться найпрестижніші спортивні центри, найкращі приватні школи, ексклюзивні бутіки та популярні нічні клуби. Саме тому в Педральбесі живуть світові знаменитості, сім'ї дипломатів, політиків та заможні бізнесмени.

2 000 000
1 800 000 €
Ref. 151394
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: