Damlex Realty

Большая квартира в районе Сан Жерваси, Барселоне

1 950 000 €
Ціна
9
Спалений
427 m2
Площа
#152086
ID
Опис нерухомості
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта
Характеристики
certificado energetico
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта

Саррія-Сант Жервасі - найбільш модний і престижний район каталонської столиці, розташований у високій Zona Alta. Його атмосфера відрізняється від тієї, що панує в інших частинах цього міста. Тут малолюдно і спокійно, тому саме сюди залюбки вибираються найзабезпеченіші люди Іспанії, які прагнуть жити у комфорті та тиші, користуючись при цьому усіма перевагами мегаполіса.

Тут гармонійно поєднуються будівлі у стилі модерн з спорудами епохи Середньовіччя. А чудові приватні особняки знаті, розташовані на проспекті Тібідабо, просто захоплюють уяву. Тут є все "найкраще": найкращі магазини з найкращим асортиментом, найвідоміші клуби та ресторани з найкращим обслуговуванням.

Храм Святого Серця, що коронує гору Тібідабо (архітектор Енрік Саньє), із прекрасною видовою терасою у основі верхньої купола, на яку піднімається ліфт.
Парк розваг Тібідабо, вважається найстарішим в Іспанії.
Музей науки Cosmo Caixa. Відвідувачі будь-якого віку, які цікавляться захопливим світом науки, знайдуть тут багато цікавого та пізнавального.
Вежа Бельесгуард, чудовий зразок модерністської архітектури, побудований за проектом Антоніо Гауді.
Парк Sarrià-Sant Gervasi з видовою площадкою Вальвидрера, звідки відкривається чудова панорама на місто.
Щодо якості та вартості місцевої нерухомості, вона повністю відповідає найпрестижнішій зоні Барселони. Тут розташовані найдорожчі і ексклюзивні вілли та приватні будинки, а також дизайнерські апартаменти великої площі з величезними видовими терасами серед садів та паркових зон. Висока вартість виправдовується підвищеною комфортністю житла та престижем району.

1 950 000 €
Ref. 152086
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: