Damlex Realty

Квартира 5 спальнi/-их кімнат, на продаж в Барселона - Зона Альта, Квартири в Барселоні

2 700 000 €
Ціна
5
Спалений
6
Ванних
279 m2
Площа
#72389
ID
Опис нерухомості
Квартири в Барселоні - Барселона - Зона Альта
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Басейн, Газове опалення, Пральня, Гардеробна кімната, Гімнастичний зал, Сигналізація, Вбудовані шафи, Балкон, Паркет, Консьєрж, Ліфт, Загальний басейн, Громадський сад, Система "Розумний Дім", Підземний паркінг, Парк, Поруч із міжнародними школами, Поруч із громадським транспортом, нове будівництво, Зона відпочинку, Кабінет, Джакузі, Ігрова кімната, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Сауна, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартири в Барселоні - Барселона - Зона Альта

Саррія-Сант Жервасі - найбільш модний і престижний район каталонської столиці, розташований у високій Zona Alta. Його атмосфера відрізняється від тієї, що панує в інших частинах цього міста. Тут малолюдно і спокійно, тому саме сюди залюбки вибираються найзабезпеченіші люди Іспанії, які прагнуть жити у комфорті та тиші, користуючись при цьому усіма перевагами мегаполіса.

Тут гармонійно поєднуються будівлі у стилі модерн з спорудами епохи Середньовіччя. А чудові приватні особняки знаті, розташовані на проспекті Тібідабо, просто захоплюють уяву. Тут є все "найкраще": найкращі магазини з найкращим асортиментом, найвідоміші клуби та ресторани з найкращим обслуговуванням.

Храм Святого Серця, що коронує гору Тібідабо (архітектор Енрік Саньє), із прекрасною видовою терасою у основі верхньої купола, на яку піднімається ліфт.
Парк розваг Тібідабо, вважається найстарішим в Іспанії.
Музей науки Cosmo Caixa. Відвідувачі будь-якого віку, які цікавляться захопливим світом науки, знайдуть тут багато цікавого та пізнавального.
Вежа Бельесгуард, чудовий зразок модерністської архітектури, побудований за проектом Антоніо Гауді.
Парк Sarrià-Sant Gervasi з видовою площадкою Вальвидрера, звідки відкривається чудова панорама на місто.
Щодо якості та вартості місцевої нерухомості, вона повністю відповідає найпрестижнішій зоні Барселони. Тут розташовані найдорожчі і ексклюзивні вілли та приватні будинки, а також дизайнерські апартаменти великої площі з величезними видовими терасами серед садів та паркових зон. Висока вартість виправдовується підвищеною комфортністю житла та престижем району.

2 700 000 €
Ref. 72389
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour